Kvalita potravin - aditiva

Název práce: Kvalita potravin - aditiva
Autor(ka) práce: Blehová, Lucie
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Kořánová, Helena
Oponenti práce: Hůlová, Marie
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Bakalářská práce na téma "Kvalita potravin - aditiva" se zabývá legislativním zabezpečením používání potravinových aditiv (přídatných látek) v České republice. Dále rozebírá aditiva z hlediska jejich funkcí v potravinách a jejich vliv na zdraví člověka. Praktická část je zaměřena na názory spotřebitelů. Věnuje se i názorům odborníků a následně tyto dvě skupiny porovnává.
Klíčová slova: Zákon o potravinách; Aditiva; Kvalita potravin
Název práce: Food quality -- additives
Autor(ka) práce: Blehová, Lucie
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Kořánová, Helena
Oponenti práce: Hůlová, Marie
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
The bachelor thesis "Food quality -- additives" deals with the legislative security of using food additives in the Czech Republic. It is also concerned with the additives according to their food functions and influence on consumers' health. The practical part focuses on the opinions of consumers, which are finally compared with the opinions of experts.
Klíčová slova: Food quality; Law on food; Additives

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta podnikohospodářská
Katedra: Katedra managementu

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 19. 11. 2008
Datum podání práce: 10. 5. 2009
Datum obhajoby: 9. 6. 2009
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/16666/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: