Srovnání stylů řízení a vedení českých a zahraničních manažerů

Název práce: Srovnání stylů řízení a vedení českých a zahraničních manažerů
Autor(ka) práce: Bártová, Tereza
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Dědina, Jiří
Oponenti práce: -
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Cílem bakalářské práce je porovnat styly řízení a vedení českých a německých manažerů, stanovit hlavní odlišnosti a jejich vliv na ostatní pracovníky. Práce se skládá ze dvou částí teoretické, ve která jsou stanoveny hypotézy o stylech řízení a vedení ovlivněných národní kulturou a praktické části, která má na základě vlastního průzkumu hypotézy potvrdit nebo vyvrátit.
Klíčová slova: podniková kultura; interkulturální komunikace; styly řízení a vedení
Název práce: Confrontation of manners of proceedings and leading of Czech and foreign managers
Autor(ka) práce: Bártová, Tereza
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Dědina, Jiří
Oponenti práce: -
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
The aim of Bachelor's paper is to compare the manners of proceedings and leading of Czech and German managers, to set the main differences, their influence on the other workers. The works contains two parts, the theoretic one in which hypotheses are determined about the manners of proceedings and leading effected by national culture and the practical section in which hypotheses are confirmed or refutated on the basis of my own survey.
Klíčová slova: manners of proceedings and leading; intercultural communication; corporate culture

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta podnikohospodářská
Katedra: Katedra managementu

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 5. 6. 2008
Datum podání práce: 31. 5. 2009
Datum obhajoby: 17. 6. 2009
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/15599/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: