Analýza nabídky cestovní kanceláře

Název práce: Analýza nabídky cestovní kanceláře
Autor(ka) práce: Vostrá, Alena
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Petrů, Zdenka
Oponenti práce: Straková, Ivana
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Práce je zaměřena na nabídku cestovní kanceláře Alex. Zahrnuje vymezení základních pojmů z odvětví cestovního ruchu, a to jak jednotlivých forem a druhů cestovního ruchu, tak i osob a institucí aktivních v této oblasti. Dále se práce věnuje samotné cestovní kanceláři, její organizační struktuře a popisu činnosti jednotlivých oddělení, a také členství ve významné asociaci. Zmíněni jsou i stálí partneři cestovní kanceláře. Hlavní část práce zahrnuje samotnou nabídku, a to jak cílových destinací, druhů přepravy, ubytovacích zařízení a stravovacích služeb, tak i nabídku služeb doplňkových, specifických pouze pro danou cestovní kancelář. Poslední kapitola je věnována činnosti cestovní kanceláře v oblasti propagace a podpory prodeje a zhodnocení této oblasti její práce.
Klíčová slova: Propagace a podpora prodeje; Nabídka cestovní kanceláře; Cestovní kancelář; Formy a druhy cestovního ruchu
Název práce: Supply analysis of travel agency
Autor(ka) práce: Vostrá, Alena
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Petrů, Zdenka
Oponenti práce: Straková, Ivana
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Bachelor thesis focuses on the supply analysis of Alex travel agency. It includes the definitions of basic terms from the tourism industry including individual forms and types of tourism, as well as the persons participated in this branch. The bachelor thesis also refers to the whole travel agency, to its operating structure with the scope of employment of individual sections and also to the travel agency's membership in the prestige association. Also the regular partners of the travel agency are mentioned. The main part includes the supply analysis which contains the destinations, forms of transport, lodging establishments, food and beverage services and also the specific services supply typical especially fort Alex travel agency. The last chapter refers to the propagation and promotion activities of the travel agency and its evaluation.
Klíčová slova: Promotion activities; Supply analysis; Travel agency; Forms and types of tourism

Informace o studiu

Studijní program / obor: Mezinárodní ekonomické vztahy/Cestovní ruch a regionální rozvoj
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta mezinárodních vztahů
Katedra: Katedra cestovního ruchu

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 10. 12. 2008
Datum podání práce: 12. 6. 2009
Datum obhajoby: 8. 6. 2009
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/17610/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: