Návrh nové propagační kampaně pro AIESEC Praha

Název práce: Návrh nové propagační kampaně pro AIESEC Praha
Autor(ka) práce: Jenisová, Veronika
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Zapletalová, Šárka
Oponenti práce: Průša, Přemysl
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Cieľom tejto práce je vypracovať koncept novej propagačnej kampane, ktorá sa týka náboru študentov Vysokej školy ekonomickej (VŠE) na zahraničné odborné stáže cez študentskú organizáciu AIESEC. Práca obsahuje teoretickú a praktickú časť. V teoretickej časti sa komplexne venujem propagácii. Táto časť je tiež venovaná problematike správneho naplánovania propagačnej kampane a vytvoreniu prieskumu trhu. Praktická časť obsahuje zhodnotenie predchádzajúcej kampane a návrh novej. Trendy v súčasnej komunikácii predstavujú orientáciu na zákazníka, ktorý je stále viac náročnejší. Propagačnú kampaň som preto navrhla špecificky podľa požiadaviek študentov VŠE. Brala som ohľad na propagačné kanály a prostriedky, ktoré je možné v rámci propagácie na VŠE použiť.
Klíčová slova: marketingový výskum; propagačná kampaň; propagácia
Název práce: Návrh nové propagační kampaně pro AIESEC Praha
Autor(ka) práce: Jenisová, Veronika
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Zapletalová, Šárka
Oponenti práce: Průša, Přemysl
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Cílem této práce je navhrnout koncept nové propagační kampaně, která se týká náboru studentů Vysoké školy ekonomické (VŠE) na zahraniční odborné stáže přes studentskou organizaci AIESEC. Práce obsahuje teoretickou a praktickou část. V teoretické části se komplexně věnuji propagaci. Tato část je také věnována problematice správného naplánování propagační kampaně a vytvoření průzkumu trhu. Praktická část obsahuje zhodnocení předchozí kampaně a návrh nové. Trendy v současné komunikaci představují orientaci na zákazníka, který je stále více náročnější. Propagační kampaň jsem proto navrhla specificky podle požadavků studentů VŠE. Brala jsem ohled na propagační kanály a prostředky, které lze v rámci propagace na VŠE použít.
Klíčová slova: marketingový výzkum; propagace; propagační kampaň
Název práce: The proposal for a new promotional campaign for AIESEC Prague
Autor(ka) práce: Jenisová, Veronika
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Zapletalová, Šárka
Oponenti práce: Průša, Přemysl
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
The aim of this thesis is to create the concept of a new promotional campaign, which concerns the recruitment of students of University of Economics (VSE) for internships through the student organization AIESEC. The thesis includes theoretical and practical part. The theoretical part deals comprehensively with promotion. This section is also devoted to the issue of proper planning of promotional campaigns and the creation of market research. The practical part includes assessing the previous campaign and the new proposal. Trends in the current communications represent a customer-orientation, which is increasingly demanding. Promotional campaign I have proposed matches the specific requirements of VŠE students. I considered all the promotional channels and means that could be used within the promotion at VSE.
Klíčová slova: internship; promotion; promotional campaign; market research

Informace o studiu

Studijní program / obor: Mezinárodní ekonomické vztahy/Mezinárodní obchod
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta mezinárodních vztahů
Katedra: Katedra obchodního podnikání a komerčních komunikací

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 5. 12. 2008
Datum podání práce: 1. 5. 2009
Datum obhajoby: 17. 6. 2009
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/17292/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: