Optimalizace a propagace webu

Název práce: Optimalizace a propagace webu
Autor(ka) práce: Mika, Jaroslav
Typ práce: Diplomová práce
Vedoucí práce: Gála, Libor
Oponenti práce: Kafka, Daniel
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Ve své diplomové práci jsem se zaměřil na oblast optimalizace webových stránek pro fulltextové vyhledávače a další způsoby jejich propagace v rámci Internetu. Cílem mé práce je aplikovat jednotlivé prostředky optimalizace a propagace webu na jeho životní cyklus a na procesy probíhající v rámci tohoto životního cyklu. Pro dosažení takto stanoveného cíle jsem diplomovou práci rozdělil do tří relativně samostatných částí. První část je věnována popisu životního cyklu webu a vybraným procesům probíhajícím v rámci tohoto životního cyklu. Druhá část je pak věnována popisu jednotlivých prostředků optimalizace a propagace webu. V závěrečné části jsem aplikoval popsané prostředky optimalizace a propagace webu na životní cyklus webu a procesy s ním spojené, které jsem popsal a znázornil v první části práce.
Klíčová slova: Optimalizace webu; SEM; SEO; Search engine marketing; Search engine optimalization; Propagace webu
Název práce: Optimalization and promotion web site
Autor(ka) práce: Mika, Jaroslav
Typ práce: Diploma thesis
Vedoucí práce: Gála, Libor
Oponenti práce: Kafka, Daniel
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
In my thesis, I focused on optimalization web sites for full-text search engines and other forms of promotion in the context of the Internet. The goal of my work is to apply various means of optimizing and promotion website to its life cycle and the ongoing processes in this life cycle. To achieve the goals I set out as follows thesis divided into three relatively independent parts. The first part is devoted to describing the life cycle of web and selected processes taking place in this life cycle. The second part is devoted to descriptions of individual resources optimization and promotion web. In the final section, I described the means to apply optimization and promotion web site life cycle and processes associated with it, which I have described and illustrated in the first part of the work.
Klíčová slova: SEM; SEO; Search engine marketing; Web site promotion; Search engine optimalization; Web site optimization

Informace o studiu

Studijní program / obor: Aplikovaná informatika/Informační systémy a technologie
Typ studijního programu: Magisterský studijní program
Přidělovaná hodnost: Ing.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta informatiky a statistiky
Katedra: Katedra informačních technologií

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 25. 9. 2008
Datum podání práce: 30. 6. 2009
Datum obhajoby: 9. 9. 2009
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/14163/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: