Význam regionální gastronomie v jižních Čechách

Název práce: Význam regionální gastronomie v jižních Čechách
Autor(ka) práce: Mužíková, Jana
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Mlejnková, Lena
Oponenti práce: Zábranská, Hana
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Práce se zabývá gastronomií v cestovním ruchu se zvláštním zaměřením na turistický region jižní Čechy. Zaměřuje se především na typické jihočeské pokrmy, významné regionální potravinářské firmy a na místní gastronomické akce. Praktická část analyzuje současný stav nabídky regionální gastronomie a povědomí místních obyvatel o jihočeské kuchyni.
Klíčová slova: cestovní ruch; gastronomie; jižní Čechy
Název práce: The Importance of Regional Gastronomy in South Bohemia
Autor(ka) práce: Mužíková, Jana
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Mlejnková, Lena
Oponenti práce: Zábranská, Hana
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
This thesis deals with the topic of gastronomy in the tourism industry in the region of South Bohemia, Czech Republic. It focuses mainly on regional meals, major food industry companies in the region and on local gastronomic events. The final part tries to analyze the offer of regional gastronomy and the awareness of local inhabitants about South Bohemia cuisine.
Klíčová slova: tourism industry; gastronomy; South Bohemia

Informace o studiu

Studijní program / obor: Mezinárodní ekonomické vztahy/Cestovní ruch a regionální rozvoj
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta mezinárodních vztahů
Katedra: Katedra cestovního ruchu

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 29. 9. 2009
Datum podání práce: 15. 5. 2010
Datum obhajoby: 21. 6. 2010
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/21654/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: