BTL podpora značky Hellmann´s

Název práce: BTL podpora značky Hellmann´s
Autor(ka) práce: Hrázká, Simona
Typ práce: Diplomová práce
Vedoucí práce: Filipová, Alena
Oponenti práce: Zeman, Jiří
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Tato diplomová práce se zabývá BTL podporou značky Hellmann's od firmy Unilever ČR, která je již několik let lídrem na trhu majonéz a tatarských omáček. Cílem této diplomové práce je analyzovat problematiku podlinkové podpory se zaměřením na podporu prodeje, přiblížit trendy v této oblasti a ukázat aplikaci na konkrétní značce se zdůrazněním nejvíce využívaných nástrojů BTL podpory při realizaci vybrané akce, zhodnocení akce a navrhnutí možných zlepšení.
Klíčová slova: Hellmann´s; podlinková podpora; BTL podpora
Název práce: BTL communication of Hellmann´s brand
Autor(ka) práce: Hrázká, Simona
Typ práce: Diploma thesis
Vedoucí práce: Filipová, Alena
Oponenti práce: Zeman, Jiří
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
This dissertation refers to BTL communication of Hellmann's brand from Unilever ČR, which is the leader on the mayonnaise and tatar sauce market for several years. The objective of this dissertation is to analyse questions about below the line communication with the focus on Sales promotion, outline trends in this matter and show application on concrete brand with the highlight of most used parts of BTL communication during execution of chosen activation, evaluation of this activation and proposition of feasible improvements.
Klíčová slova: Hellmann´s; below the line; BTL communication

Informace o studiu

Studijní program / obor: Mezinárodní ekonomické vztahy/Mezinárodní obchod
Typ studijního programu: Magisterský studijní program
Přidělovaná hodnost: Ing.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta mezinárodních vztahů
Katedra: Katedra obchodního podnikání a komerčních komunikací

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 3. 6. 2009
Datum podání práce: 1. 1. 2010
Datum obhajoby: 14. 6. 2010
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/20896/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: