Kvalita jogurtů na českém trhu

Název práce: Kvalita jogurtů na českém trhu
Autor(ka) práce: Balatková, Táňa
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Kořánová, Helena
Oponenti práce: Hůlová, Marie
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Ve své práci se věnuji problematice jogurtů, výrobě, historii, legislativě... Hlavním cílem mé práce však bylo prozkoumat preference a hodnoty, které vyhledávají mladí lidé u jogurtů. Zaměřila jsem se na vysokoškolské studenty, u kterých mě zajímalo, jak často jogurty konzumují, kterým druhům dávají přednost a zda je zajímá kvalita. Veškeré informace jsem od respondentů získala pomocí dotazníkového šetření a následně výsledky analyzovala.
Klíčová slova: kvalita; student; jogurt
Název práce: The quality of yoghurts in the Czech market
Autor(ka) práce: Balatková, Táňa
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Kořánová, Helena
Oponenti práce: Hůlová, Marie
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
In my work I deal with yoghurts, especially their production, history, legislative. The aim of my work is to explore preferences and values of young people. I concentrated on university students, their consumption of yoghurts and their quality demands. My analysis is based on questionaires and I worked out the graphs which avaluate the students answers.
Klíčová slova: student; quality; yoghurt

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta podnikohospodářská
Katedra: Katedra managementu

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 17. 2. 2010
Datum podání práce: 20. 5. 2010
Datum obhajoby: 29. 6. 2010
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/24856/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: