Podnikatelský plán mediální agentury

Název práce: Podnikatelský plán - full servisová reklamná agentúra
Autor(ka) práce: Martvoň, Miroslav
Typ práce: Diplomová práce
Vedoucí práce: Tyll, Ladislav
Oponenti práce: Kumorowski, Sandra
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Abstrakt Práca "Podnikateľský plán -- Full servisová reklamná agentúra" sa venuje zostaveniu vízie realizácie projektu. V teoretickej časti som sa venoval náčrtu činností vo vnútri Full servisovej reklamnej agentúry z dostupných zdrojov. V práci popisujem možnosti správania inzerenta pri výbere, vyjednávaní a odmeňovaní práce reklamnej agentúry, vnútornú štruktúru reklamnej agentúry, proces tvorby reklamného rozpočtu, uvádzam dôvody pre využitie služieb reklamnej agentúry, spôsoby práce, predstavujem typy reklamných agentúr, spôsoby ich odmeňovania a uvádzam štandardný proces pri mediálnom plánovaní. V časti o podnikateľskom pláne krátko popisujem náležitosti tohto -- pre podnikateľa, kľúčových zamestnancov, investorov a finančné inštitúcie -- podstatného dokumentu. Praktická časť je rozdelená do 10 základných kapitol. Sú to zhrnutie, údaje o vlastníkovi a managemente, popis podnikateľskej príležitosti, umiestnenie sídla, opis technicko-technologickej časti, popis dodávateľov, popis postavenia na trhu a popis konkurencie, rozvíja stratégiu predaja služieb a napokon popisuje finančný plán, ktorého súčasťou sú štandardné výkazy: rozvaha, Cash Flow, výkaz zisku a strát, doplnený o zoznam finančných ukazateľov. Riziko projektu je popísané expertným hodnotením, analýzou citlivosti a je doplnené výpočtom bodu zvratu. Kľúčové slová: reklamná agentúra, integrovaná marketingová komunikácia, štruktúra reklamnej agentúry, komunikačná agentúra, podnikateľský plán.
Klíčová slova: Komunikačná agentúra; Podnikatelský plán; Reklamná agentúra
Název práce: Podnikatelský plán mediální agentury
Autor(ka) práce: Martvoň, Miroslav
Typ práce: Diplomová práce
Vedoucí práce: Tyll, Ladislav
Oponenti práce: Kumorowski, Sandra
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Abstrakt Práce "Podnikatelský plán -- Full servisová reklamní agentura" se věnuje sestavení vize realizace projektu. V teoretické části se věnuji náčrtu činností uvnitř Full servisové reklamní agentury s odstupních zdrojů. Popisuji možnosti chování inzerenta při výběru, vyjednávání a odměňování práce agentury, její vnitřní strukturu, proces tvorby reklamního rozpočtu. Dále uvádím důvody pro využití služeb reklamní agentury, způsob práce, představuji typy reklamních agentur, způsoby odměňování a uvádím standardní proces při mediálním plánování. V části o podnikatelském plánu krátce popisuji jeho náležitosti. Praktická část je rozdělena do základních kapitol. A to shrnutí, údaje o vlastníkovi a manažmentu, popis podnikatelské příležitosti, umístění sídla, popis technicko-technologické části, popis dodavatelů, postavení na trhu a konkurence. Dále rozvíjím strategii prodeje služeb a finanční plán, kterého součástí jsou standardní výkazy: rozvaha, výkaz Cash Flow, výkaz zisků a ztrát doplněný o seznam finančních ukazatelů. Riziko projektu je popsáno expertním hodnocením, analýzou citlivosti a je doplněno výpočtem bodu zvratu.
Klíčová slova: Reklamní agentura; Komunikační agentura; Podnikatelský plán
Název práce: Business plan – Full service advertising agency
Autor(ka) práce: Martvoň, Miroslav
Typ práce: Diploma thesis
Vedoucí práce: Tyll, Ladislav
Oponenti práce: Kumorowski, Sandra
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Business plan -- Full service advertising agency try to develop the basic vision of project realization. In theoretical part of paper I schedule the processes inside of the agency using available sources: the behavior of the client when choosing the agency, negotiation, rewarding, inner structure, process of creation of advertising budget. Also here is possible to find the reason for using of the services of advertising agency, types of advertising agencies, the reward and standard steps to create advertising plan. In part about business plan I shortly describe what is a business plan and which parts this document should contained. Practical part is divided into basic capitols: elevator pitch, information about owner and management, the opportunity, the place of business, technical-technological part, suppliers, market and competitors. Also there is possible to find sales strategy and financial plan -- balance sheet, Cash Flow, operation statement, financial indicators. The risk is described by expert evaluation, by sensitivity analyses of basic variables and by determination of break even
Klíčová slova: Business Plan; Communication Agency; Advertising Agency

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Arts Management
Typ studijního programu: Magisterský studijní program
Přidělovaná hodnost: Ing.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta podnikohospodářská
Katedra: Katedra podnikové ekonomiky

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 18. 3. 2010
Datum podání práce: 1. 9. 2010
Datum obhajoby: 14. 9. 2010
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/25818/podrobnosti

Soubory ke stažení

Hlavní práce
Neveřejný soubor
Stáhnout
Oponentura
Neveřejný soubor
Stáhnout
Hodnocení vedoucího
Neveřejný soubor
Stáhnout
    Poslední aktualizace: