Získávání a výběr zaměstnanců A.T. Kearney

Název práce: Získavanie a výber zamestnancov A.T. Kearney
Autor(ka) práce: Budišová, Martina
Typ práce: Diplomová práce
Vedoucí práce: Křečková Kroupová, Zuzana
Oponenti práce: Kreppke, Dana
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Cieľom tejto diplomovej práce je charakteristika procesu získavania a výberu zamestnancov v spoločnosti A.T. Kearney. Práca je zameraná na popis súčasných praktík a metód procesu získavania a výberu zamestnancov A.T. Kearney, súčasťou práce sú aj odporúčania pre zlepšenie. Práca je rozdelená na dva celky. V teoretickej časti sa čitateľ dozvie o jednotlivých krokoch a metódach procesu získavania a výberu zamestnancov. Praktická časť obsahuje predstavenie spoločnosti A.T. Kearney, charakteristiku a analýzu procesu získavania a výberu zamestnancov v spoločnosti. Súčasťou praktickej časti je prieskum preferencií študentov pri výbere ich budúceho zamestnávateľa ako zástupcov najmladšej generácie v produktívnom veku, Generácie Y. Záver práce obsahuje návrhy pre zlepšenie súčasných postupov získavania a výberu budúcich zamestnancov v spoločnosti A.T. Kearney.
Klíčová slova: výberový proces; strategické poradenstvo; zdroje uchádzačov; Získavanie zamestnancov
Název práce: Získávání a výběr zaměstnanců A.T. Kearney
Autor(ka) práce: Budišová, Martina
Typ práce: Diplomová práce
Vedoucí práce: Křečková Kroupová, Zuzana
Oponenti práce: Kreppke, Dana
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Cílem této diplomové práce je charakteristika procesu získávání a výběru zaměstnanců v společnosti A.T. Kearney. Práce je zaměřena na popis současných praktik a metod procesu získávání a výběru zaměstnanců A.T. Kearney, součástí práce jsou také doporučení pro zlepšení. Práce je rozdělená na dva celky. V teoretické části se čtenář dozví o jednotlivých krocích a metodách procesu získávání a výběru zaměstnanců. Praktická část obsahuje představení společnosti A.T. Kearney, charakteristiku a analýzu procesu získávání a výběru zaměstnanců v společnosti. Součástí praktické části je průzkum preferencí studentů při výběru jejich budoucího zaměstnavatele jako zástupců nejmladší generace v produktivním věku, Generace Y. Závěr práce obsahuje návrhy pro zlepšení současných postupů získávání a výběru budoucích zaměstnanců v společnosti A.T. Kearney.
Klíčová slova: strategické poradenství; zdroje uchazečů; výběrový proces; Získávání zaměstnanců
Název práce: Recruitment and selection process at A.T. Kearney
Autor(ka) práce: Budišová, Martina
Typ práce: Diploma thesis
Vedoucí práce: Křečková Kroupová, Zuzana
Oponenti práce: Kreppke, Dana
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
The aim of this thesis is to describe the recruitment and selection process at A.T. Kearney. Thesis is focused on a description of current practices and methods of recruitment and selection process in the company, recommendations how to improve the process are part of the thesis as well. This thesis is divided into two parts. In theoretical part, reader is informed about particular phases and methods of recruitment and selection process. Practical part consists of A.T. Kearney introduction, selection and recruiting process characteristics and analysis and survey. Survey investigates the students' preferences and factors relevant when selecting future employer as representatives of the youngest generation in the working age, Generation Y. At the end, there are the recommendations for improvement of current practices of A.T. Kearney recruitment and selection process.
Klíčová slova: management consulting; sources of candidates; selection process; Recruitment

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Typ studijního programu: Magisterský studijní program
Přidělovaná hodnost: Ing.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta mezinárodních vztahů
Katedra: Katedra obchodního podnikání a komerčních komunikací

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 18. 10. 2010
Datum podání práce: 20. 6. 2011
Datum obhajoby: 31. 5. 2011
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/28195/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: