Gastronomie vybraných regionů Francie

Název práce: Gastronomie vybraných regionů Francie
Autor(ka) práce: Čadová, Jana
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Mlejnková, Lena
Oponenti práce: Netková, Jarmila
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Tato práce se zabývá regionální kuchyní dvou naprosto odlišných regionů Francie. Zaměřuje se na představení a srovnání alsasko-lotrinské kuchyně a provensálské kuchyně. Upozorňuje na typické regionální pokrmy, tradiční speciality a místní produkty, které reprezentují významnou atraktivitu pro turisty a hrají důležitou roli v rámci celkového rozvoje regionální gastronomie.
Klíčová slova: cestovní ruch; regionální kuchyně; gastronomie
Název práce: Gastronomy in two chosen French regions
Autor(ka) práce: Čadová, Jana
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Mlejnková, Lena
Oponenti práce: Netková, Jarmila
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
This work examines regional cuisine in two absolutely different regions in France. It is focused on presentation and comparison of Alsace-Lorraine cuisine with Provence cuisine. It informs about typical regional dishes, traditional specialities and local products which represent a significant attraction for tourists and play a substantial role within overall regional gastronomy development.
Klíčová slova: regional cuisine; tourism; gastronomy
Název práce: Gastronomy in two chosen French regions
Autor(ka) práce: Čadová, Jana
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Mlejnková, Lena
Oponenti práce: Netková, Jarmila
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Klíčová slova:

Informace o studiu

Studijní program / obor: Mezinárodní ekonomické vztahy/Cestovní ruch a regionální rozvoj
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta mezinárodních vztahů
Katedra: Katedra cestovního ruchu

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 26. 10. 2010
Datum podání práce: 15. 5. 2011
Datum obhajoby: 30. 5. 2011
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/28458/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: