Zjednodušená studie proveditelnosti

Název práce: Zjednodušená štúdia uskutočniteľnosti
Autor(ka) práce: Bielický, Andrej
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Pirožek, Petr
Oponenti práce: Lešetický, Ondřej
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Zjednodušená štúdia uskutočniteľnosti, resp. analýza podnikateľského zámeru slúži ako základ podnikateľského plánu. Táto práca sa zaoberá založením internetového Business Angel portálu, ktorého cieľom je sprostredkovanie kontaktu medzi súkromými investormi a potenciálnymi podnikateľmi. K potrebám práce bola uskutočnená anketa, ktorá mapuje stav dopytu po takomto portáli na území ČR a SR. Osnova práce bola vypracována podľa metodiky Ministerstva pre miestny rozvoj ČR a analyzuje založenie portálu z manažérskeho, marketingového, technologického a finančného hľadiska. Práca obsahuje i situačnú a SWOT analýzu a poskytuje potrebné údaje pre začiatok podnikania v danom obore.
Klíčová slova: internetový portál; Business Angel; zjednodušená štúdia uskutočniteľnosti
Název práce: Zjednodušená studie proveditelnosti
Autor(ka) práce: Bielický, Andrej
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Pirožek, Petr
Oponenti práce: Lešetický, Ondřej
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Zjednodušená studie proveditelnosti a taky analýza uskutečnitelnosti podnikatelského záměru slouží jako základ podnikatelského plánu. Tahle práce se zabývá založením internetového Business Angel portálu, jehož cílem je zprostředkování kontaktu mezi soukromými investory a potenciálními podnikateli. K potřebám práce byla provedena anketa, která mapuje stav poptávky po takovém portálu na území ČR a SR. Osnova práce byla vypracována podle metodiky Ministerstva pro místní rozvoj ČR a analyzuje založení portálu z manažerského, marketingového, technologického a finančního hlediska. Práce obsahuje i situační a SWOT analýzu a poskytuje potřebné údaje pro začátek podnikání v daném oboru.
Klíčová slova: internetový portál; zjednodušená studie proveditelnosti; Business Angel
Název práce: Simplified Study of Feasibility
Autor(ka) práce: Bielický, Andrej
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Pirožek, Petr
Oponenti práce: Lešetický, Ondřej
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
A simplified study of feasibility as well as an analysis of the feasibility of a business project serves as a basis for a business plan. The presented thesis deals with the establishment of an Internet portal entitled BUSINESS ANGEL, the aim of which is to provide contact space for private investors and potential entrepreneurs. For the purpose of the thesis, there has been carried out an opinion poll which was supposed to survey the current circumstances as to the demand for such a portal in the area of the Czech a Slovak Republics. The synopsis of the presented thesis has been elaborated in accordance with the methodology prescribed by the Czech Republic's Ministry for the Local Development. The thesis also analyses the establishment of the above-mentioned portal from the managerial, marketing, technological and financial points of view. The thesis also contains a situation and SWOT analyses and it provides the required data for starting business in the given sphere.
Klíčová slova: Business Angel; Web portal; Simplified Study of Feasibility

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Management
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta managementu
Katedra: Katedra managementu podnikatelské sféry

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 11. 3. 2010
Datum podání práce: 15. 5. 2011
Datum obhajoby: 9. 6. 2011
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/25670/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: