Zvláštnosti podnikatelského prostředí, obchodní a kulturní specifika regionu Sasko

Název práce: Zvláštnosti podnikatelského prostředí, obchodní a kulturní specifika regionu Sasko
Autor(ka) práce: Dyškantová, Zdeňka
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Gullová, Soňa
Oponenti práce: Štemberk, Jan
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Práce poskytuje analýzu zvláštností podnikatelského prostředí, obchodních a kulturních specifik regionu Sasko. Důraz je kladen především na ekonomický rozvoj, vývoj nejdůležitějších hospodářských odvětví a kulturu ve Svobodném státě Sasko. Práce obsahuje také analýzu chování Sasů při obchodním jednání nebo mezinárodní spolupráci, což je demonstrováno na konkrétních studiích.
Klíčová slova: euroregion Elbe/Labe; Svobodný stát Sasko; Sasko
Název práce: Specialities of the corporate environment, trade and cultural specifics in Saxony
Autor(ka) práce: Dyškantová, Zdeňka
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Gullová, Soňa
Oponenti práce: Štemberk, Jan
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
This work gives an analyse of specialities of the corporate environment, trade and cultural specifics in Saxony. Emphasis are firstly placed on the economic development, development of the most important economic lines and culture in Saxony. This work also contains an analyse of Saxons and their behaviour by trade negotiations or international cooperation. This is described and represented in concrete studies.
Klíčová slova: Euroregion Elbe/Labe; Free state Saxony; Saxony

Informace o studiu

Studijní program / obor: Mezinárodní ekonomické vztahy/Mezinárodní obchod
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta mezinárodních vztahů
Katedra: Katedra mezinárodního podnikání

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 31. 5. 2011
Datum podání práce: 20. 4. 2012
Datum obhajoby: 7. 5. 2012
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/32227/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: