Provozní studie gastronomického zařízení Gurmán s.r.o. se zaměřením na stravování zaměstnanců

Název práce: Prevádzková štúdia gastronomického zariadenia Gurmán s.r.o. so zameraním na stravovanie zamestnancov
Autor(ka) práce: Lachová, Radka
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Valentová, Jana
Oponenti práce: Dragula, Ladislav
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Cieľom tejto bakalárske práce je vykonať prevádzkovú štúdiu gastronomického zariadenia Gurmán s.r.o. zameraného na poskytovanie stravovania zamestnancov. Na základe poznatkov a informácií získaných analýzou jednotlivých aspektov prevádzky, práca popisuje súčasný stav prevádzky a snaží sa vymedziť postavanie vybraného gastronomického zariadenia na trhu a navrhnúť opatrenia na zlepšenie slabých stránok.
Klíčová slova: Cestovný ruch; Stravovanie zamestnancov; Prevádzková štúdia
Název práce: Provozní studie gastronomického zařízení Gurmán s.r.o. se zaměřením na stravování zaměstnanců
Autor(ka) práce: Lachová, Radka
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Valentová, Jana
Oponenti práce: Dragula, Ladislav
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Cílem této bakalářské práce je provést provozní studii gastronomického zařízení Gurmán s.r.o. zaměřeného na poskytování stravování zaměstnanců. Na základě poznatků a informací získaných analýzou jednotlivých aspektů provozu, práce popisuje současný stav provozu a snaží se vymezit postavení vybraného gastronomického zařízení na trhu a navrhnout opatření ke zlepšení slabých stránek.
Klíčová slova: Stravování zaměstnanců; Cestovní ruch; Provozní studie
Název práce: Operational study of catering establishment Gurmán s.r.o. specialised in industrial catering
Autor(ka) práce: Lachová, Radka
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Valentová, Jana
Oponenti práce: Dragula, Ladislav
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
The aim of this bachelor thesis is to work out the operational study of the catering establishment Gurmán s.r.o. which provides an industrial catering. Based on results of the study of particular aspects of operation, the work describes and evaluates the current situation and tries to give the proposals for improvement of weaknesses.
Klíčová slova: Tourism; Industrial catering; Operational study

Informace o studiu

Studijní program / obor: Mezinárodní ekonomické vztahy/Cestovní ruch a regionální rozvoj
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta mezinárodních vztahů
Katedra: Katedra cestovního ruchu

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 16. 12. 2011
Datum podání práce: 10. 5. 2012
Datum obhajoby: 29. 5. 2012
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/35191/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: