Korea - stravování jako součást kultury národa

Název práce: Korea - stravování jako součást kultury národa
Autor(ka) práce: Danielová, Dorota
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Mlejnková, Lena
Oponenti práce: Kondrashov, Alexey
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Práce pojednává o významu stravování v rámci korejské kultury a jeho význam a možné způsoby využití v cestovním ruchu. Každá národní gastronomie je něčím specifická a tyto specifika jsou zde také charakterizovány, jak z pohledu skladby stravy, tak z pohledu tradic a etikety stolování.
Klíčová slova: Cestovní ruch; Gastronomie; Korea
Název práce: Korea - gastronomy as a part of cultural herritage
Autor(ka) práce: Danielová, Dorota
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Mlejnková, Lena
Oponenti práce: Kondrashov, Alexey
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
My thesis is about Korean cuisine, its ingredients, preparation methods and also traditions connected with preparation and consumption of food. I'm describing the importance of gastronomy in Korean culture, but also its importance and possibilities in tourism.
Klíčová slova: Korea; Tourism; Gastronomy

Informace o studiu

Studijní program / obor: Mezinárodní ekonomické vztahy/Cestovní ruch a regionální rozvoj
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta mezinárodních vztahů
Katedra: Katedra cestovního ruchu

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 2. 11. 2011
Datum podání práce: 15. 5. 2012
Datum obhajoby: 31. 5. 2012
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/34321/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: