Ocenění společnosti Le Montmartre

Název práce: Business Valuation of the company Le Montmartre
Autor(ka) práce: Mičudová, Soňa
Typ práce: Diploma thesis
Vedoucí práce: Sieber, Patrik
Oponenti práce: Špička, Jindřich
Jazyk práce: English
Abstrakt:
The goal of the diploma thesis is to evaluate company Le Montmartre located in London to know the value of the company when Le Montmartre will be contained from four food shops. It is important to know the value of the company because Le Montmartre business development will take a lot of owner's energy and personal time, so the future value of the business will be a good motivation for him.. This diploma thesis is divided into 2 sections, theoretical and practical. Practical part involved company's introduction, product portfolio, strategic analysis and finance analysis. Company was evaluated by Free cash flow to firm within two phases. Le Montmartre is analysed and evaluated like two separated entities. Le Montmartre is a patisserie and boulangerie and Le Montmartre as a catering company. The value of Le Montmartre as patisserie and boulangerie is estimated on 2 675 295 pounds and Le Montmartre as catering company on 3 739 700 pounds. Company was evaluated on 31.12.2011 in real prices.
Klíčová slova: Le Montmartre; Discounted cash flow to equity; Business valuation
Název práce: Ocenění společnosti Le Montmartre
Autor(ka) práce: Mičudová, Soňa
Typ práce: Diplomová práce
Vedoucí práce: Sieber, Patrik
Oponenti práce: Špička, Jindřich
Jazyk práce: English
Abstrakt:
Cílem mé práce je určit hodnotu společnosti Le Montmartre způsobením v Londýně v případě kvůli zjištěni hodnoty jako motivátoru pro majitele či pokračovat v podnikaní v daným strategickým planu. Práce je rozdělena na dvě části a to na teoretickou a praktickou část. Praktická část zahrnuje představení společnosti a její produktového portfolia, strategickou analýzu a finanční analýzu. Společnost byla oceněna pomocí dvoufázový metody peněžních toku pře vlastníkův. Le Montmartre bylo analyzované a oceněni jako dvě samostatné jednotky. Le Montmartre jako pekárna a cukrárna a Le Montmartre, která se koncentruje na cateringový servis. Hodnota Le Montmartre jako pekárny a cukrárny byla odhadnuta na 2 675 295 libier a Le Montmartre jako cateringová společnost na 3 739 700 libier. Společnost byla oceněna ke dni 31.12.2011 v reálných hodnotách.
Klíčová slova: FCFE; Le Montmartre; Ocenení podniku

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Typ studijního programu: Magisterský studijní program
Přidělovaná hodnost: Ing.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta podnikohospodářská
Katedra: Katedra podnikové ekonomiky

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 9. 4. 2010
Datum podání práce: 30. 11. 2010
Datum obhajoby: 6. 6. 2012
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/26129/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: