Analýza nabídky a poptávky francouzské gastronomie v Praze

Název práce: Analýza nabídky a poptávky francouzské gastronomie v Praze
Autor(ka) práce: Chvátalová, Kristýna
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Valentová, Jana
Oponenti práce: Rolínek, Igor
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Současným trendem je nabídka francouzské kuchyně v mnoha restauračních zařízeních za hranicemi Francie. Cílem bakalářské práce je představit francouzskou gastronomii a zjistit, jaká je situace na trhu francouzské gastronomie v Praze. Nejprve je uskutečněna analýza nabídky a poptávky se zaměřením na zařízení veřejného stravování. Následně jsou výsledky analýz porovnány a jsou uvedena doporučení pro daný trh.
Klíčová slova: francouzská gastronomie; zařízení veřejného stravování; gastronomie; stravovací služby
Název práce: The Analysis of the French Cuisine?Supply and Demand in Prague
Autor(ka) práce: Chvátalová, Kristýna
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Valentová, Jana
Oponenti práce: Rolínek, Igor
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
The French culinary specialities are offered in the food and beverage facilities in many countries. The aim of the bachelor's thesis is to characterize the French gastronomy and to analyse the French cuisine supply and demand in Prague. Firstly the current supply is analysed. The demand analysis finds out whether there is an interest in French cuisine. Then this question is answered -- Does the supply meet the demand? The conclusion and recommendations are made.
Klíčová slova: French cuisine; gastronomy; restaurant; food and beverage facility

Informace o studiu

Studijní program / obor: Mezinárodní ekonomické vztahy/Cestovní ruch a regionální rozvoj
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta mezinárodních vztahů
Katedra: Katedra cestovního ruchu

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 26. 1. 2012
Datum podání práce: 5. 5. 2012
Datum obhajoby: 8. 6. 2012
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/35666/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: