Straovací služby v slovenské železniční dopravě

Název práce: Stravovacie služby v slovenskej železničnej doprave
Autor(ka) práce: Molnár, Ján
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Mlejnková, Lena
Oponenti práce: Vaško, Martin
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Účelom tejto práce je podať ucelený prehľad o slovenskej železničnej doprave a v nej poskytovaných službách. Prvá kapitola poskytuje úvod do problematiky spoločného stravovania. Druhá kapitola je zameraná na dopravnú infraštruktúru na Slovensku a postavenie železničnej dopravy v nej. Tretia kapitola je venovaná súčasným európskym trendom v oblasti služieb vyššej kvality v železničnej doprave. Záverečná kapitola obsahuje analýzu služieb niektorých poskytovateľov služieb vyššej kvality pôsobiacich v slovenskej železničnej doprave a tiež podáva porovnanie dvoch najvýznamnejších.
Klíčová slova: služby vyššej kvality; catering; rýchle stravovanie; železničná doprava
Název práce: Straovací služby v slovenské železniční dopravě
Autor(ka) práce: Molnár, Ján
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Mlejnková, Lena
Oponenti práce: Vaško, Martin
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Účelem této práce je podat ucelený přehled o české železniční dopravě a v ní poskytovaných službách. První kapitola poskytuje úvod do problematiky společného stravování. Druhá kapitola je zaměřena na dopravní infrastrukturu na Slovensku a postavení železniční dopravy v ní. Třetí kapitola je věnována současným evropským trendům v oblasti služeb vyšší kvality v železniční dopravě. Závěrečná kapitola obsahuje analýzu služeb některých poskytovatelů služeb vyšší kvality působících v české železniční dopravě a také podává srovnání dvou nejvýznamnějších.
Klíčová slova: rychlé stravování; železniční doprava; catering; služby vyšší kvality
Název práce: Catering services in slovak rail transport
Autor(ka) práce: Molnár, Ján
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Mlejnková, Lena
Oponenti práce: Vaško, Martin
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
The purpose of this thesis is to provide a comprehensive view on the services provided in slovak rail transport. The first chapter provides an introduction to food and beverage industry. The second chapter focuses on transport infrastructure in Slovakia and the position of rail transport in it. The third chapter looks into current trends in high quality services in European rail transport. The final chapter includes an analysis of service providers operating in Slovak railways and also gives a comparison of the two most important.
Klíčová slova: rail transport; high quality service; catering; fast food

Informace o studiu

Studijní program / obor: Mezinárodní ekonomické vztahy/Cestovní ruch a regionální rozvoj
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta mezinárodních vztahů
Katedra: Katedra cestovního ruchu

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 17. 1. 2012
Datum podání práce: 15. 5. 2012
Datum obhajoby: 8. 6. 2012
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/35506/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: