Srovnání kvality rostlinných tuků

Název práce: Srovnání kvality rostlinných tuků
Autor(ka) práce: Půhoná, Simona
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Janoušková, Alena
Oponenti práce: Petrů, Miroslav
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Co je kvalita. Jaké jsou požadavky na kvalitu výrobků. Proč mají podniky zájem o jakost. Tuky, jejich vznik a výroba.Představení výrobců rostlinných tuků. Značky kvality a oceněné tuky. Kvalita rostlinných tuků na českém trhu-test odborníků, názor veřejnosti. Srovnání splnění požadavků na kvalitu rostlinných tuků.
Klíčová slova: značky kvality; rostlinné tuky; tuky; Kvalita

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta podnikohospodářská
Katedra: Katedra managementu

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 5. 6. 2007
Datum podání práce: 5. 6. 2007
Datum obhajoby: 27. 6. 2007
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/6014/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: