Franchising jako forma vstupu na trh

Název práce: Franchising jako forma vstupu na trh
Autor(ka) práce: Stará, Kristina
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Turnerová, Lenka
Oponenti práce: Průša, Přemysl
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Tato bakalářská práce zpracovává téma "Franchising jako forma vstupu na trh". Je rozdělena na tři hlavní kapitoly. V první části se zabývá teoretickou stránkou věci, výhodami a nevyhodami franchisingu, a zároveň historií a vývojem franchisingu ve světě a ČR. Druhá kapitola popisuje samotný proces zavádění franchisingu ve firmě a poslední část obsahuje popis fungování konkrétního franchisového konceptu, v tomto případě firmy FORNETTI Bohemia.
Klíčová slova: franchisor; franchising; Fornetti; franchisant; franchisa
Název práce: Franchising as a form of entry to the market
Autor(ka) práce: Stará, Kristina
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Turnerová, Lenka
Oponenti práce: Průša, Přemysl
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
This bachelor thesis deals with "Franchising as a form of market entry". It is divided into three main chapters. The first part contains the teoretical issues, advantages and disadvantages of franchising and also the history and development of franchising in the world and in the Czech republic. The second chapter describes the process of implementation of franchising, and the last section contains a description of the functioning of franchise concept in the company FORNETTI Bohemia.
Klíčová slova: franchisor; franchising; Fornetti; franchise

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta mezinárodních vztahů
Katedra: Katedra obchodního podnikání a komerčních komunikací

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 13. 12. 2011
Datum podání práce: 30. 6. 2012
Datum obhajoby: 21. 6. 2012
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/35103/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: