Podnikatelský plán - River Terrace Bar

Název práce: Podnikatelský plán - River Terrace Bar
Autor(ka) práce: Řezníček, Petr
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Krause, Josef
Oponenti práce: Fuka, Martin
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
V dnešních pohostinských zařízeních má ekonomika mnohem větší význam, než samotná odbornost, proto se často zapomíná právě na tvorbu podnikatelského plánu v rané fázi podnikatelské činnosti. Předmětem mého podnikání jsem si zvolil provoz kabaretního baru ve stylu podniků z 30. let 20. století v nově vznikajícím hotelu River Terrace na pražském Smíchově. V teoretické části se zabývám postupy k vytvoření kvalitního podnikatelského plánu. Praktická část obsahuje konkrétní plán pro mou společnost přes podrobnou analýzu trhu a konkurence, plánování vhodné marketingové strategie až po sestavení provozního a finančního plánu včetně prognózy vývoje hospodaření na pět let dopředu. Cílem této práce je zjistit proveditelnost a reálnost podnikatelského záměru a dozvědět se, jaké šance má podnik na úspěch a zda by bylo vhodné do tohoto plánu investovat.
Klíčová slova: bar; podnikatelský plán; kabaret; luxus; 30. léta
Název práce: Business plan - River Terrace Bar
Autor(ka) práce: Řezníček, Petr
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Krause, Josef
Oponenti práce: Fuka, Martin
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Even though it is often forgotten, the meaning of a business plan is of great importance to hospitality facilities and it should be created during an early stage of entrepreneurial activity. I focused on the operation of a 30s-style cabaret bar which is to be built as a part of prospective River Terrace hotel in Smichov, Prague. I analyse procedures that lead to the successful business plan in the theoretical part of my thesis. The practical part of my thesis contains a suitable plan for my company including detailed market analysis, competition analysis, marketing strategy planning, operational plan, financial plan and economic development forecast for 5 years. The aim of this report is to consider feasibility of the business plan, to consider its chances of success, and to decide whether the plan should be pursued.
Klíčová slova: bar; business plan; luxury; cabaret; 30th years

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta podnikohospodářská
Katedra: Katedra podnikové ekonomiky

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 20. 10. 2011
Datum podání práce: 29. 4. 2012
Datum obhajoby: 26. 6. 2012
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/33748/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: