Spotřebitelský test biopotravin

Název práce: Spotřebitelský test biopotravin
Autor(ka) práce: Hrubešová, Aneta
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Janoušková, Alena
Oponenti práce: Chvojková, Helena
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Bakalářská práce se zabývá srovnáním biopotravin s konvenčními produkty. Hlavní náplní práce je spotřebitelský test inspirovaný prvním spotřebitelským testem biopotravin v České republice, který provedla Liga ekologických alternativ (LEA) u příležitosti 12. pražského Biojarmarku ekofarem v září 2005. Spotřebitelský test se skládá ze 3 částí - testu BIO zeleniny a BIO ovoce, testu BIO pečiva a testu BIO sýrů. Výsledky jsou dále analyzovány podle věku respondentů a dosaženého vzdělání.
Klíčová slova: BIO sýry; BIO pečivo; BIO zelenina a BIO ovoce; biopotraviny; Spotřebitelský test

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta podnikohospodářská
Katedra: Katedra managementu

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 20. 6. 2007
Datum podání práce: 20. 6. 2007
Datum obhajoby: 27. 6. 2007
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/6243/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: