Franchising se zaměřením na gastronomii

Název práce: Franchising se zaměřením na gastronomii
Autor(ka) práce: Burianová, Iveta
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Němečková, Iveta
Oponenti práce: Hinčica, Vít
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Teoretická část představí charakteristiku franchisingu a způsob založení franchisového podniku, včetně popisu důležitých dokumentů. Tato část současně zdůrazní hlavní výhody a nevýhody plynoucí z této metody podnikání. Praktická část se zaměří na franchising v praxi. Na příkladu konkrétní společnosti zaměřené na gastronomii (Ambiente) ukáže způsob jeho fungování, výhody a nevýhody a postup při otevření nové franchisové pobočky, včetně marketingových a jiných služeb.
Klíčová slova: koncept; franchisová pobočka; gastronomie; franchisant; franchisor; franchising; restaurace Ambiente
Název práce: Franchising with a focus on gastronomy
Autor(ka) práce: Burianová, Iveta
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Němečková, Iveta
Oponenti práce: Hinčica, Vít
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
The theoretical part introduces the main characteristic of the franchising and the way of establishment of this enterprise, including the description of the important documents. This part simultaneously points out advantages and disadvantages resulting from this method of entrepreneurship. The practical part concentrates on the franchising in the practice. On an example of the particular company specialized in gastronomy (Ambiente), it shows the way of running the franchising, advantages and disadvantages and the procedure when opening a new franchise branch, including the marketing and other services.
Klíčová slova: franchisee; concept; Ambiente restaurants; gastronomy; franchise branche; franchiser; franchising

Informace o studiu

Studijní program / obor: Mezinárodní ekonomické vztahy/Mezinárodní obchod
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta mezinárodních vztahů
Katedra: Katedra mezinárodního podnikání

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 24. 9. 2012
Datum podání práce: 15. 4. 2013
Datum obhajoby: 21. 5. 2013
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/38757/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: