Získávání a výběr pracovníků ve vybrané organizaci

Název práce: Získavanie a výber pracovníkov vo vybranej organizácii
Autor(ka) práce: Kamenská, Dominika
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Vinšová, Tereza
Oponenti práce: Tužová, Julie
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Predmetom tejto bakalárskej práce je problematika personálneho manažmentu so zameraním na oblasť získavania a výberu pracovníkov. Teoretická časť práce je venovaná získavaniu a výberu pracovníkov so zameraním na rôzne metódy získavania a výberu pracovnej sily. Táto časť vznikla ako rešerše odbornej literatúry. Praktická časť práce je zameraná na konkrétne aktivity procesu získavania a výberu spoločnosti TECHNOGYM, S.p.A.. Výsledkom popisu a analýzy jednotlivých personálnych činností je návrh a odporučenie pre zlepšenie a optimalizáciu tohto procesu. Cieľom bakalárskej práce je navrhnúť riešenia, ktoré by pomohli vyššie uvedenej spoločnosti získavať a vyberať tých najvhodnejších uchádzačov z pracovného trhu, ktorí by vyhovovali požiadavkám voľných pracovných miest a tak prispeli k čo najefektívnejšiemu fungovaniu spoločnosti.
Klíčová slova: získavanie pracovníkov; TECHNOGYM, S.p.A.; výber pracovníkov
Název práce: Získávání a výběr pracovníků ve vybrané organizaci
Autor(ka) práce: Kamenská, Dominika
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Vinšová, Tereza
Oponenti práce: Tužová, Julie
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Předmětem této bakalářské práce je problematika personálního managementu se zaměřením na oblast získávání a výběru pracovníků. Teoretická část práce je věnována získávání a výběru pracovníků se zaměřením na různé metody získávání a výběru pracovní síly. Tato část vznikla jako rešerše odborné literatury. Praktická část práce je zaměřená na konkrétní aktivity procesu získávání a výběru ve společnosti TECHNOGYM, S.p.A. Výsledkem popisu a analýzy jednotlivých personálních činností je návrh a doporučení pro zlepšení a optimalizaci tohoto procesu. Cílem bakalářské práce je navrhnout řešení, které by pomohli výše uvedené společnosti získávat a vybírat ty nejvhodnější uchazeče z pracovního trhu, kteří by vyhovovali požadavkům volných pracovních míst a přispěli tak k co nejefektivnějšímu fungování společnosti.
Klíčová slova: TECHNOGYM, S.p.A.; získavaní pracovníků; výběr pracovníků
Název práce: Recruitment and Selection of Employees in a selected Organization
Autor(ka) práce: Kamenská, Dominika
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Vinšová, Tereza
Oponenti práce: Tužová, Julie
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Subject of this thesis is the problematic of personnel management focusing on the area of attracting and choosing employees. Theoretical part of this thesis is orientated on recruitment and selection of workforce and different methods of these procedures. This part has been written as a recherche of the literature. Practical part of the thesis focuses on concrete activities of recruitment and selection of workforce in company called TECHNOGYM., Ltd. The result of description and analysis of individual personal activities is the suggestion and recommendation for improvement and optimalization of this process. The aim of this thesis is to propose solutions which could help TECHNOGYM to recruit the most appropriate candidates from the labor market that would fit to demands of required work positions and so help to the most effective running of the company.
Klíčová slova: TECHNOGYM, S.p.A.; Selection of Employees; Recruitment of Employees

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Management
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta managementu
Katedra: Katedra managementu

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 17. 10. 2011
Datum podání práce: 30. 4. 2013
Datum obhajoby: 6. 6. 2013
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/33568/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: