Řízení projektů - modernizace a zkvalitnění výukových metod na ZŠ České Velenice

Název práce: Řízení projektů - modernizace a zkvalitnění výukových metod na ZŠ České Velenice
Autor(ka) práce: Matějovská, Michaela
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Kuncová, Martina
Oponenti práce: Flusserová, Lenka
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Tato bakalářská práce se zabývá problémem řízení projektů. Celá práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zabývá popisem základních pojmů a metod při řízení projektů, hlavní část je zaměřena na postup řízení a jednotlivé fáze a činnosti projektu. V práci je také zmíněna aplikace Microsoft Project, její stručný popis, k čemu slouží a co vše se do systému zadává. Praktická část čerpá zejména z výstupů provedených aplikací MS Project. Jejím tématem je zkvalitnění v oblasti ICT a zlepšení srozumitelnosti technických oborů pro žáky ZŠ České Velenice. V praktické části jsou využity získané teoretické poznatky a analyzovány náklady a zdroje na projekt, včetně časového rozboru. Jsou zde zobrazeny i výstupy MS Projectu. Zdrojem dat pro praktické zpracování části práce byla zejména literatura týkající se MS Project verze 2003.
Klíčová slova: školství; ICT; MS Project; řízení projektů
Název práce: Project management – the modernisation and improvement of teaching methods on primary school České Velenice
Autor(ka) práce: Matějovská, Michaela
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Kuncová, Martina
Oponenti práce: Flusserová, Lenka
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
This thesis deals with the problem of project management. The whole work is divided into the theoretical and practical part. The basic concepts and methods in the management of projects, the main part of the procedure and the individual project phases and activities are described in the theoretical part. A brief description of Microsoft Project is also mentioned. The practical part shows the main outputs carried out by MS Project. Its theme is the improvement (in the area of ICT) of the clarity of technical courses for students of primary school České Velenice. The practical part uses obtained theoretical knowledge and analyses the costs and resources of the project, including the project time analysis. Some outputs from MS Project are added. The literature related to MS Project 2003 version has been main data source for practical part of the work.
Klíčová slova: ICT; MS Project; education; project management

Informace o studiu

Studijní program / obor: Kvantitativní metody v ekonomice/Matematické metody v ekonomii
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta informatiky a statistiky
Katedra: Katedra ekonometrie

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 21. 4. 2010
Datum podání práce: 10. 7. 2010
Datum obhajoby: 2013

Soubory ke stažení

Soubory budou k dispozici až po obhajobě práce.

    Poslední aktualizace: