Současné trendy a rozvoj technologií v stravovacích službách v letecké dopravě

Název práce: Súčasné trendy a rozvoj technológií v stravovacích službách v leteckej doprave
Autor(ka) práce: Flamíková, Dominika
Typ práce: Diplomová práce
Vedoucí práce: Vaško, Martin
Oponenti práce: Mlejnková, Lena
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Hlavným cieľom tejto diplomovej práce je analýza súčasných noviniek a trendov na trhu leteckého cateringu. Práca sa tiež zameriava na najnovšie technológie vyvinuté pre stravovacie služby v leteckej doprave. Dôležitou časťou sú závery vlastného dotazníkového šetrenia, ktorý mal za úlohu zistiť, do akej miery je letecký catering dôležitý pre cestujúcich, a teda aj pre letecký priemysel ako taký.
Klíčová slova: letecká doprava; catering; letecký catering; stravovacie služby
Název práce: Současné trendy a rozvoj technologií v stravovacích službách v letecké dopravě
Autor(ka) práce: Flamíková, Dominika
Typ práce: Diplomová práce
Vedoucí práce: Vaško, Martin
Oponenti práce: Mlejnková, Lena
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Hlavním cílem této diplomové práce je analýza současných novinek a trendů na trhu leteckého cateringu. Práce se také zaměřuje na nejnovější technologie vyvinuté pro stravovací služby v letecké dopravě. Důležitou součástí jsou závěry vlastního dotazníkového šetření, úlohou kterého bylo zjistit, do jaké míry je letecký catering důležitý pro cestující, a tedy i pro letecký průmysl jako taký.
Klíčová slova: stravovací služby; letecká doprava; letecký catering; catering
Název práce: Current trends and technology development in catering services in air transport
Autor(ka) práce: Flamíková, Dominika
Typ práce: Diploma thesis
Vedoucí práce: Vaško, Martin
Oponenti práce: Mlejnková, Lena
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
The main objective of this diploma thesis is to analyze current trends in the airline catering. This thesis also focuses on the latest technologies developed for catering services in aviation. Important are also the results of a survey of the author of this thesis. The main task of the survey was to determine the importance of the airline catering for passengers, and thus for the aviation industry as a whole.
Klíčová slova: airline industry; airline catering; catering

Informace o studiu

Studijní program / obor: Mezinárodní ekonomické vztahy/Cestovní ruch
Typ studijního programu: Magisterský studijní program
Přidělovaná hodnost: Ing.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta mezinárodních vztahů
Katedra: Katedra cestovního ruchu

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 10. 10. 2012
Datum podání práce: 20. 12. 2013
Datum obhajoby: 6. 6. 2014
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/39650/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: