Analýza péče o zaměstnance

Název práce: Analýza starostlivosti o zamestnancov
Autor(ka) práce: Parasková, Ivana
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Palíšková, Marcela
Oponenti práce: Němec, Otakar
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Bakalárska práca sa zameriava na analýzu starostlivosti o zamestnancov. V teoretickej časti sú uvedené všeobecné informácie týkajúce sa tejto oblasti, ako jej delenie a priblíženie jednotlivých okruhov, ktoré sem spadajú. Praktická časť sa zaoberá systémom starostlivosti o zamestnancov v reálne fungujúcom podniku. Tu je popísaný súčasný stav starostlivosti o zamestnancov vo firme. Vybranou metódou bakalárskej práce je SWOT analýza, čiže analýza silných a slabých stránok na jednej strane a príležitostí a hrozieb na strane druhej. Cieľom bakalárskej práce je zistiť momentálny stav systému starostlivosti o zamestnancov a zhodnotiť jeho silné a slabé stránky. Prínosom práce je vyhodnotenie zistených údajov a navrhnutie opatrení, ktoré by v danom podniku zlepšili doterajší systém starostlivosti o zamestnancov.
Klíčová slova: SWOT analýza; Zamestnanecké výhody; Starostlivosť o zamestnancov
Název práce: Analýza péče o zaměstnance
Autor(ka) práce: Parasková, Ivana
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Palíšková, Marcela
Oponenti práce: Němec, Otakar
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu péče o zaměstnance. V teoretické části jsou uvedené obecné informace týkajíci se této oblasti, jako její dělení a přiblížení dílčích okruhů, které tady patří. Praktická část rozebírá systém péče o zaměstnance v reálně fungujícím podniku. Zde je popsaný současný stav péče o zaměstnance ve firmě. Vybranou metodou bakalářské práce je SWOT analýza, analýza silných a slabých stránek na jedné straně a příležitostí a hrozeb na straně druhé. Cílem bakalářské práce je zjistit momentální stav systému péče o zaměstnance a zhodnotit jeho silné a slabé stránky. Přínosem práce je vyhodnotit zjištěné informace a navrhnout opatření ke zlepšení systému péče o zaměstnance.
Klíčová slova: Péče o zaměstnance; SWOT analýza; Zaměstnanecké výhody
Název práce: Analysis of care of employees
Autor(ka) práce: Parasková, Ivana
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Palíšková, Marcela
Oponenti práce: Němec, Otakar
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
This bachelor thesis is focusing on analysis of care of employees. In a theoretical part, general pieces of information connected with this field are given there, such as its division or particular areas, which are considered to form employees' care system. Practical part deals with this system in a real company. A current state of care of employees is described there. SWOT analysis is a chosen method for this work, which means analysis of strengths and weaknesses on the one hand and opportunities and threats on the other. The aim of the bachelor thesis is to find out some details about actual situation of employees' care system in a specific firm and to evaluate its strengths and weaknesses. The contribution of this work is also an appraisal of ascertained data and, moreover, the proposal of measures, which can improve existing employees' care system.
Klíčová slova: SWOT analysis; Fringe benefits; Care of employees

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta podnikohospodářská
Katedra: Katedra personalistiky

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 13. 11. 2013
Datum podání práce: 5. 5. 2014
Datum obhajoby: 4. 6. 2014
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/45483/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: