Výběr pracovníků do firmy

Název práce: Výběr pracovníků do firmy
Autor(ka) práce: Kykalová, Eva
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Khelerová, Vladimíra
Oponenti práce: Vojtíšek, Zdeněk
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Tato bakalářská práce se věnuje celkovému výběrovému řízení. Hlavním cílem práce je popsat, rozebrat a zhodnotit proces získávání a výběru pracovníků do firmy. Práce je členěna do čtyř kapitol. První a druhá kapitola jsou zpracovány na základě pozorování teoretických poznatků, třetí a čtvrtá kapitola tvoří praktickou část. První kapitola se vztahuje k pojmu řízení lidských zdrojů a personální práce. Druhá kapitola se zabývá přímo náborem a výběrem pracovníků, kde se zaměřuji především na popis a specifikaci pracovního místa, kvalifikační požadavky, formulaci nabídky zaměstnání, a především metody používané pro získávání a výběr pracovníků. Ve třetí kapitole popisuji proces získávání a výběru pracovníků aplikovaný v reálné firmě. Čtvrtá kapitola zahrnuje moje zhodnocení a doporučení na základě získaných teoretických poznatků.
Klíčová slova: nábor; pracovníci; životopis; výběr; popis a specifikace pracovního místa; pohovor; assessment centre
Název práce: Recruitment of the workers to a company
Autor(ka) práce: Kykalová, Eva
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Khelerová, Vladimíra
Oponenti práce: Vojtíšek, Zdeněk
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
The bachelor thesis is dealing with recruitment of the workers to a company. The main aim is to describe, characterize, analyze and assess process of recruitment as a whole. This thesis is divided into four chapters. The first two chapters are theoretical ones and the third and four chapters represent a practical part. The first chapter includes human resources activities, the second one focuses on job advertisement, job description and job requirements, recruitment process and process of selection including methods of recruitment and methods of selection process. The third part describes recruitment process that is applied in a real company. The last chapter is my assessment and recommendation for the company on the basis of gained theoretical knowledge and my findings.
Klíčová slova: workers; recruitment; process of selection; job interview; job description; curriculum vitae; assessment centre

Informace o studiu

Studijní program / obor: Mezinárodní ekonomické vztahy/Mezinárodní obchod
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta mezinárodních vztahů
Katedra: Katedra obchodního podnikání a komerčních komunikací

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 16. 10. 2013
Datum podání práce: 31. 12. 2014
Datum obhajoby: 25. 6. 2014
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/44914/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: