Globální problém potravinový

Název práce: Globální problém potravinový
Autor(ka) práce: Šlechtová, Jana
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Jeníček, Vladimír
Oponenti práce: Hnát, Pavel; Hnát,
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Bakalářská práce je zaměřena na charakteristiku globálního potravinového problému. V první kapitole je potravinový problém obecně vymezen a zařazen mezi ostatní globální problémy. V dalších kapitolách je rozdělen na dvě protikladné dimenze - problém nedostatku potravin a problém celosvětově vzrůstající obezity. Čtvrtá kapitola je věnována charakteristice mezinárodních organizací, které se řešením potravinového problému zabývají. V poslední kapitole je uvedeno, jak se potravinový problém dotýká České republiky.
Klíčová slova: -

Informace o studiu

Studijní program / obor: Mezinárodní ekonomické vztahy/Mezinárodní obchod
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta mezinárodních vztahů
Katedra: Katedra mezinárodních ekonomických vztahů

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 2. 12. 2007
Datum podání práce: 1. 6. 2008
Datum obhajoby: 16. 1. 2008
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/7107/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: