Analýza vybraných procesů společnosti Vadual logistik spol. s r.o

Název práce: Analýza vybraných procesov spoločnosti Vadual logistik spol. s r.o
Autor(ka) práce: Blaho, Andrej
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Říhová, Zora
Oponenti práce: Dvořák, Martin
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Témou tejto bakalárskej práce je analýza vybraných procesov reálneho podniku, v tomto prípade logistickej spoločnosti Vadual Logistik spol. s.r.o. Práca sa delí na teoretickú a praktická časť. V teoretickej časti je stručne uvedená problematika procesnej analýzy, jej hlavné pojmy a načrtnuté pozadie vývoja podnikového riadenia smerom od funkčného k procesnému prístupu. Ďalej nasleduje kapitola zaoberajúca sa tvorbou procesne riadenej organizácie a procesným modelovaním. Následne, v praktickej časti, je popísaná firma Vadual Logistik spol. s.r.o. a jej podnikateľská činnosť. V jadre práce je prevedená procesná analýza firmy a analýza vybraných firemných procesov a v závere sú poznatky z analýzy zhrnuté do návrhu optimalizačných doporučení.
Klíčová slova: Procesná analýza; Procesné modelovanie; Proces; ERP; Procesné riadenie
Název práce: Analýza vybraných procesů společnosti Vadual logistik spol. s r.o
Autor(ka) práce: Blaho, Andrej
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Říhová, Zora
Oponenti práce: Dvořák, Martin
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Témou této bakalářské práce je analýza vybraných procesů reálního podniku, v tomto případě logistické společnosti Vadual Logistik spol. s.r.o. Práce se dělí na teoretickou a praktickou část. V teoretické části je stručně uvedena problematika procesní analýzy, její hlavní pojmy a načrtnuté pozadí vývoje podnikového řízení směrem od funkčního k procesnímu přístupu. Dále následuje kapitola zaobírající tvorbou procesně řízené organizace a procesním modelováním. Následně, v praktické části, je popsaná firma Vadual Logistik spol. s.r.o. a její podnikatelská činnost. V jádru práce je provedená analýza firmy a analýza vybraných firemních procesů. V závěru jsou poznatky z analýzy shrnuté do optimalizačních doporučení.
Klíčová slova: ERP; Procesní řízení; Procesní modelování; Procesní analýza; Proces
Název práce: Analysis of selected business processes of company Vadual Logistik s.r.o
Autor(ka) práce: Blaho, Andrej
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Říhová, Zora
Oponenti práce: Dvořák, Martin
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
The aim of this bachelor thesis is the analysis of selected business processes of the company Vadual Logistik s.r.o. specialising in logistics. The thesis consists from two parts, the theoretical and the practical part. In the theoretical part author briefly introduces theoretical background of business process analysis, its main aspects and the evolvement of business process management from the functional to the process approach. The next chapter focuses on establishment of a process driven organisation and also process modelling. In practical part is introduced the company Vadual Logistics s.r.o. and its business activities. In the core of the thesis, there is provided the business process analysis and the analysis of selected business processes of the company and in the conclusion part recommendations are offered based on results found in the analysis.
Klíčová slova: ERP; Business process modelling; Business process management; Business process analysis; Business process

Informace o studiu

Studijní program / obor: Aplikovaná informatika/Informatika
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta informatiky a statistiky
Katedra: Katedra systémové analýzy

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 4. 1. 2013
Datum podání práce: 15. 5. 2015
Datum obhajoby: 9. 2. 2015
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/41916/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: