Formy vstupu podniků na zahraniční trhy se zaměřením na franchising

Název práce: Formy vstupu podniků na zahraniční trhy se zaměřením na franchising
Autor(ka) práce: Kadlecová, Anna
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Černohlávková, Eva
Oponenti práce: Kopecký, Jan
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Bakalářská práce popisuje možnosti vstupu podniků na zahraniční trhy. Práce se blíže zaměřuje na jednu z forem nekapitálového vstupu, franchising. Jsou přiblíženy definice franchisingu, jeho druhy a odlišnosti od podobných odbytových systémů. Práce se zabývá americkým a českým franchisovým trhem, jeho vývojem, trendy a vybranými franchisovými systémy.
Klíčová slova: americký a český franchisový trh; franchisové trendy; franchising; formy vstupu na zahraniční trhy
Název práce: The Ways of Entering Foreign Markets with Focus on Franchising
Autor(ka) práce: Kadlecová, Anna
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Černohlávková, Eva
Oponenti práce: Kopecký, Jan
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Bachelor's thesis describes possibilities of businesses entering foreign markets. The thesis focuses on one of the non-equity form of entry, franchising. The work presents definitions of franchising, its types and differences from similar sales systems. The thesis deals with the American and Czech franchise market, its development, trends and selected franchise systems.
Klíčová slova: franchising; trends in franchising; ways of entering foreign markets; American and Czech franchise market

Informace o studiu

Studijní program / obor: Mezinárodní ekonomické vztahy/Mezinárodní obchod
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta mezinárodních vztahů
Katedra: Katedra mezinárodního podnikání

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 28. 4. 2014
Datum podání práce: 5. 5. 2015
Datum obhajoby: 3. 6. 2015
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/47707/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: