Produkce krátkometrážního internetového pořadu

Název práce: Produkcia krátkometrážnej internetovej relácie
Autor(ka) práce: Poliaková, Petra
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Vondra, Zdeněk
Oponenti práce: Truhlář, Filip
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Práca sa zaoberá produkčným reťazcom internetovej relácie. Rozoberá konkrétne tvorbu krátkometrážnej internetovej relácie. V teoretickej časti je definovaný pojem produkčného reťazca spolu s internetovou reláciou a následne je reťazec podrobne rozpísaný po jednotlivých častiach. Práca sa zameriava aj na rozdiely televíznej a internetovej relácie a popisuje taktiež sociálne siete, konkrétne Facebook a Youtube a ich možnosti pre zverejňovanie obsahu a ich analytiky. V analytickej časti sa zaoberá rozborom referenčných televíznych a internetových relácií, z ktorých vznikala praktická časť bakalárskeho projektu. V praktickej časti je podrobný popis produkčného reťazca krátkometrážnej internetovej relácie Kapustové zelí, zhodnotenie faktorov úspešnosti relácie a jej prípadný obchodný potenciál.
Klíčová slova: sociálne siete ; produkčný reťazec; produkcia; internetová relácia
Název práce: Produkce krátkometrážního internetového pořadu
Autor(ka) práce: Poliaková, Petra
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Vondra, Zdeněk
Oponenti práce: Truhlář, Filip
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Práce se zabývá produkčním řetězcem internetového pořadu. Rozebírá konkrétně tvorbu krátkometrážního internetového pořadu. V teoretické části je definován pojem produkčního řetězce spolu s internetovým pořadem a následně je řetězec podrobně rozepsán po jednotlivých částech. Práce se zaměřuje také na rozdíly televizního a internetového pořadu a popisuje také sociální sítě, konkrétně Facebook a Youtube a jejich možnosti pro zveřejňování obsahu a jejich analytiky. V analytické části se zabývá rozborem referenčních televizních a internetových pořadů, z nichž vznikala praktická část bakalářského projektu. V praktické části je podrobný popis produkčního řetězce krátkometrážního internetového pořadu Kapustové zelí, zhodnocení faktorů úspěšnosti relace a její případný obchodní potenciál.
Klíčová slova: sociální sítě; internetový pořad; produkční řetězec; produkce
Název práce: Production of featurette internet show
Autor(ka) práce: Poliaková, Petra
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Vondra, Zdeněk
Oponenti práce: Truhlář, Filip
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Thesis deals with the production chain of internet show. It specifically analyzes production of featurette internet show. In theoretical part defines the concept of a production chain and internet show and then the chain is described in detail to individual parts. Thesis also focuses on differences in television and internet show and also describes social networks, specifically Facebook and Youtube and their options for publishing content and their analytics. The analytical part deals with analysis of the reference television and internet shows of which originated practical part of the bachelor project. The practical part includes a detailed description of the production chain of featurette internet show Kapustové zelí, assessment of the factors of show success and business potential.
Klíčová slova: internet show; social networks; production; production chain

Informace o studiu

Studijní program / obor: Aplikovaná informatika/Multimédia v ekonomické praxi
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta informatiky a statistiky
Katedra: Katedra multimédií

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 12. 3. 2015
Datum podání práce: 13. 5. 2015
Datum obhajoby: 18. 6. 2015
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/52151/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: