IT podpora cateringové společnosti

Název práce: IT podpora cateringové společnosti
Autor(ka) práce: Plachta, Lukáš
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Gála, Libor
Oponenti práce: Fortinová, Jana
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou IT podpory cateringové společnosti. Cílem práce je identifikovat stav trhu s IT prostředky v této oblasti. V prvním kroku je definováno prostředí a jeho specifika. Dále je provedena analýza procesů pomocí metodiky MMABP a uvedena informační potřeba. Posledním krokem je průzkum trhu s IT prostředky v této oblasti. Výsledky této práce by měli pomoci firmám v této oblasti zefektivnit jejich činnost a pomoci s výběrem vhodné IT podpory.
Klíčová slova: proces; IT podpora; analýza; cateringová společnost
Název práce: IT support for catering company
Autor(ka) práce: Plachta, Lukáš
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Gála, Libor
Oponenti práce: Fortinová, Jana
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
This Bachelor Thesis deals with the IT support for catering company. The goal of this thesis is to identify the state of the market with IT support in this area of business. The first step is to define the enviroment and its characteristics. Then create analysis based on the methodology MMABP and mention information needs. The last step is market research in this area of IT support. The results of this thesis can help companies in this area of business improve their activities and help with choosing suitable IT support.
Klíčová slova: analysis; IT support; catering company; process

Informace o studiu

Studijní program / obor: Aplikovaná informatika/Informatika
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta informatiky a statistiky
Katedra: Katedra informačních technologií

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 14. 12. 2015
Datum podání práce: 4. 5. 2016
Datum obhajoby: 22. 6. 2016
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/55541/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: