Analýza a návrh aplikace pro CIC o.p.s

Název práce: Analýza a návrh aplikace pro CIC o.p.s
Autor(ka) práce: Vu Quoc, Dat
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Pavlíčková, Jarmila
Oponenti práce: Günter, Vladislav
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Bakalářská práce zpracovává návrh a analýzu aplikace pro společnost Centrum pro integraci cizinců. V první části je nastíněn teoretický základ ohledně historie Androidu a jejích historických verzích, dále jsou pak vysvětleny pojmy lokalizace a internacionalizace z důvodu budoucího využití od uživatelů s různými jazykovými znalostmi. V další části práce je zhodnocen současný stav webových stránek společnosti CIC a následně je provedena analýza trhu, a to jak z pohledu firem nabízejících vývoj aplikace, tak již samotných aplikací dostupných na trhu. Ke zjištění požadavků budoucích uživatelů na aplikaci je provedeno a vyhodnoceno dotazníkové šetření. V další části práce jsou jmenovány a analyzovány požadavky na aplikaci, závěrem je nastíněn samotný návrh aplikace CZECHTACK pomocí obrazovek či databázového modelu.
Klíčová slova: analýza; UML; návrh; internacionalizace; Android; lokalizace; databáze; CIC o.p.s.; mobilní aplikace
Název práce: Analysis and design of an application for CIC o.p.s
Autor(ka) práce: Vu Quoc, Dat
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Pavlíčková, Jarmila
Oponenti práce: Günter, Vladislav
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Bachelor thesis deals with a plan and an analysis of application for an organisation The Centre for Integration of Foreigners. In the first part is outlined theoretical basis about history of Android and its versions, after that terms localization and internationalization are explained as application will be used by many consumers with different language skills. In next part of bachelor thesis is assessed current condition of web pages of CIC organization and is conducted analysis of the market from two sides of view. Firstly, analysis of the organizations that offer development of application and secondly, analysis of applications available at the moment in the market. In order to find out requirements to application of future consumers survey research will be conducted and evaluated survey research. In the last part of this thesis requirements to application are named and analysed, finally is presented a rough plan of application CZECHTACK with help of mobile screens pictures or database model.
Klíčová slova: database; CIC o.p.s.; mobile application; UML; Android; internationalization; localization; analysis; design

Informace o studiu

Studijní program / obor: Aplikovaná informatika/Informatika
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta informatiky a statistiky
Katedra: Katedra informačních technologií

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 4. 1. 2016
Datum podání práce: 4. 5. 2016
Datum obhajoby: 20. 6. 2016
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/56778/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: