Analýza zákaznických procesů v konkrétní organizaci pro jejich zefektivnění a automatizaci

Název práce: Analýza zákaznických procesů v konkrétní organizaci pro jejich zefektivnění a automatizaci
Autor(ka) práce: Sládek, Jaroslav
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Koliš, Karel
Oponenti práce: Procházka, David Anthony
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Bakalářská práce se zaměřuje na detailní analýzu vnitropodnikových procesů konkrétní organizace orientovaných na zákazníka, zpracované z důvodu jejich nefunkčnosti. Ke zpracování sledovaných činností je využito standardizovaných metod a modelů za účelem identifikace míst pro jejich zefektivnění. Teoretická část se věnuje disciplíně řízení vztahů se zákazníky, její filosofii, včetně definice základních pojmů spojených s problematikou přechodu ke strategii CRM. Praktická část prezentuje základní informace analyzované společnosti, na které navazuje vyhodnocením současné situace. Analýza procesů je doplněna o subjektivní hodnocení sledovaných procesů a návrhy na jejich přepracování. Závěrečný výstup práce je tvořen nově navrženými procesy zmapovaných v diagramech a stanovený postup změn pro dosažení požadovaných výsledků.
Klíčová slova: Proces; Řízení vztahů se zákazníky; Zavedení standardů; Zákazník
Název práce: Analysis of customer processes in a particular organisation in order to achieve their effectiveness and automation
Autor(ka) práce: Sládek, Jaroslav
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Koliš, Karel
Oponenti práce: Procházka, David Anthony
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Bachelor thesis has an imminent focus on detailed analysis of internal company processes of a particular customer oriented organisation resolved due their unfunctionality. For modification of monitored activities are used diverse standardized methods and models in order to find possibilities for their improvement. The theoretical part is dedicated to the discipline of Customer Relationship Management itself, its philosophy, and defines elementary terms related to the problematics of accepting the CRM strategy. Practical part presents basic information about the analyzed company, followed by a current situation analysis. Processes analysis includes subjective evaluation of monitored processes and its suggestions for their reworking. The final outcome of the work constists in presenting newly designed processes mapped in graphical diagrams. In addition, following check list of needed step-by-step development, in order to achieve desired changes, is presented by the end of the work.
Klíčová slova: Customer; Process; Customer Relationship management; Standardization

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta podnikohospodářská
Katedra: Katedra managementu

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 14. 1. 2016
Datum podání práce: 1. 5. 2016
Datum obhajoby: 16. 6. 2016
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/56956/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: