Podnikatelský plán v oblasti rychlého občerstvení

Název práce: Podnikatelský plán v oblasti rychlého občerstvení
Autor(ka) práce: Hýbl, Jan
Typ práce: Diplomová práce
Vedoucí práce: Hartman, Ladislav
Oponenti práce: Habrmanová, Blanka
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Cílem této diplomové práce je zpracovat podnikatelský plán pro nově vznikající podnikatelský subjekt v oblasti rychlého občerstvení. Hlavním cílem podnikatelského plánu je posoudit proveditelnost a reálnost daného záměru. Práce je rozdělena na dvě základní části. První z těchto částí je část teoretická, která nejprve seznamuje s podnikatelskou činností a podnikáním malých a středních podniků v ČR. Následně se věnuje popisu hlavních zásad, metod a přístupů pro zpracování, včetně charakteristiky jednotlivých části podnikatelského plánu. V praktické části je zhotoven kompletní podnikatelský plán pro daný projekt, který čerpá z teoretických východisek uvedených v první části práce. V závěru práce je podnikatelský záměr autorem vyhodnocen.
Klíčová slova: finanční plán; rychlé občerstvení; podnikatelský plán
Název práce: Fast Food Restaurant Business Plan
Autor(ka) práce: Hýbl, Jan
Typ práce: Diploma thesis
Vedoucí práce: Hartman, Ladislav
Oponenti práce: Habrmanová, Blanka
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
The aim of this diploma thesis is to execute a business plan for a business in the field of fast foods. The main goal of the business plan is to evaluate feasibility and practicability of this project. The master thesis is divided into two main sections: a theoretical and practical one. The first part describes the entrepreneurship, small & medium enterprises in Czech Republic and a business plan. Moreover, it focuses on theoretical background that consists of principles, methods and approaches that should be respected when writing a business plan. In addition, it describes parts of a business plan. The second part deals with the business plan for the project itself that is based on the theoretical background. The evaluation of this business idea in terms of its aspects is then provided.
Klíčová slova: financial plan; fast food; business plan

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Typ studijního programu: Magisterský studijní program
Přidělovaná hodnost: Ing.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta podnikohospodářská
Katedra: Katedra podnikání

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 2. 5. 2016
Datum podání práce: 12. 12. 2016
Datum obhajoby: 1. 2. 2017
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/57518/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: