Aplikace marketingu v občanském sdružení Psie centrum POZITIV

Název práce: Aplikácia marketingu v občianskom združení Psie centrum POZITIV
Autor(ka) práce: Tyčiaková, Nikola
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Vávra, Oldřich
Oponenti práce: Černá, Jitka
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Bakalárska práca na tému Aplikácia marketingu v občianskom združení Psie centrum POZITIV je zameraná na využitie marketingových nástrojov (teda marketingového mixu) v tejto organizácii. Cieľom je popísať a rozobrať využitie marketingu v tomto občianskom združení, zistiť spokojnosť jeho zákazníkov a na základe zistení navrhnúť odporúčania pre zlepšenie efektívnosti využitia nástrojov marketingu do budúcnosti. Práca sa skladá z teoretickej a praktickej časti, pričom v teoretickej časti sú popísané pojmy súvisiace s touto témou, teda pojmy ako marketing, služby, marketing služieb a jednotlivé nástroje marketingového mixu. Praktická časť je venovaná výskumu využitia marketingových nástrojov v občianskom združení Psie centrum POZITIV na základe rozhovoru s expertom v danej oblasti a na základe dotazníkového prieskumu spokojnosti zákazníkov. Výsledky tohto výskumu sú zhrnuté v závere bakalárskej práce, pričom sú v prípade zistenia nespokojnosti zákazníkov navrhnuté odporúčania, ako spokojnosť zákazníkov zlepšiť.
Klíčová slova: Markéta Kelbelová; Marketingový mix; Služby; Marketing; Psie centrum POZITIV
Název práce: Aplikace marketingu v občanském sdružení Psie centrum POZITIV
Autor(ka) práce: Tyčiaková, Nikola
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Vávra, Oldřich
Oponenti práce: Černá, Jitka
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Bakalářská práce na téma Aplikace marketingu v občanském sdružení Psie centrum POZITIV je zaměřena na využití marketingových nástrojů (tedy marketingového mixu) v této organizaci. Cílem je popsat a rozebrat využití marketingu v tomto občanském sdružení, zjistit spokojenost jeho zákazníků a na základě zjištění navrhnout doporučení pro zlepšení efektivity využití nástrojů marketingu do budoucna. Práce se skládá z teoretické a praktické části, přičemž v teoretické části jsou popsány pojmy související s tímto tématem, tedy pojmy jako marketing, služby, marketing služeb a jednotlivé nástroje marketingového mixu. Praktická část je věnována výzkumu využití marketingových nástrojů v občanském sdružení Psie centrum POZITIV na základě rozhovoru s expertem v dané oblasti a na základě dotazníkového průzkumu spokojenosti zákazníků. Výsledky tohoto výzkumu jsou shrnuty v závěru bakalářské práce, přičemž jsou v případě zjištění nespokojenosti zákazníků navrženy doporučení, jak spokojenost zákazníků zlepšit.
Klíčová slova: Marketing; Marketingový mix; Služby; Psie centrum POZITIV; Markéta Kelbelová
Název práce: Application of marketing in association Psie centrum POZTIIV
Autor(ka) práce: Tyčiaková, Nikola
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Vávra, Oldřich
Oponenti práce: Černá, Jitka
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Bachelor thesis Application of marketing in association Psie centrum POZTIIV is focused on the use of marketing tools (marketing mix) in this organization. The aim of this thesis is to describe and analyze the use of marketing in this association, identify its customer satisfaction and on the basis of results make recommendations to improve the efficiency of the use of marketing tools. This thesis consist of a theoretical part and a practical part. The theoretical part describes a terminology related to this thesis, such as marketing, services, services marketing and tools of the marketing mix. The practical part is devoted to research of the use of tools of marketing mix in Psie centrum POZITIV on the basis of an interview with an expert in the field and on the basis of the survey research of customer satisfaction. Results of this research are summarized in the conclusion of the bachelor thesis and in case of customer dissatisfaction some advices are given.
Klíčová slova: Markéta Kelbelová; Psie centrum POZITIV; Marketing; Services; Marketing mix

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta podnikohospodářská
Katedra: Katedra marketingu

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 7. 10. 2015
Datum podání práce: 15. 5. 2016
Datum obhajoby: 25. 5. 2016
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/54575/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: