Franchising jako metoda vstupu na trh

Název práce: Franchising ako metóda vstupu na trh
Autor(ka) práce: Pastoreková, Dominika
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Filipová, Vladimíra
Oponenti práce: Drozen, František
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Bakalárska práca sa zaoberá franchisingom ako metódou vstupu na trh. Je rozdelená do troch kapitol. Prvá popisuje teoretické východiská franchisingu. V druhej kapitole je teória aplikovaná na franchisingový koncept kaviarní Segafredo Zanetti Espresso. Tretia časť sa sústreďuje na porovnanie franchisingového konceptu Segafredo Zanetti Espresso s bežnou kaviarňou Segafredo Zanetti.
Klíčová slova: Segafredo Zanetti; Segafredo Zanetti Espresso; franchisor; porovnanie; franchisant; franchising
Název práce: Franchising jako metoda vstupu na trh
Autor(ka) práce: Pastoreková, Dominika
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Filipová, Vladimíra
Oponenti práce: Drozen, František
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Bakalářská práce se zabývá franchisingem jako metodou vstupu na trh. Je rozdělena do tří kapitol. První popisuje teoretická východiska franchisingu. Ve druhé kapitole je teorie aplikována na franchisový koncept kaváren Segafredo Zanetti Espresso. Třetí část se soustřeďuje na srovnání franchisového konceptu Segafredo Zanetti Espresso s běžnou kavárnou Segafredo Zanetti.
Klíčová slova: Segafredo Zanetti; srovnání; Segafredo Zanetti Espresso; franchisant; franchising; franchisor
Název práce: Franchising as a method of entry to the market
Autor(ka) práce: Pastoreková, Dominika
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Filipová, Vladimíra
Oponenti práce: Drozen, František
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
This bachelor thesis deals with franchising as a method of entry to the market. It is divided into three chapters. The first one describes the theoretical basis of franchising. In the second chapter, the theory of franchising is applied to the franchise concept Segafredo Zanetti Espresso café. The third section focuses on the comparison of franchise concept Segafredo Zanetti Espresso café with normal Segafredo Zanetti café.
Klíčová slova: comparison; Segafredo Zanetti; franchisor; franchising; Segafredo Zanetti Espresso; franchisee

Informace o studiu

Studijní program / obor: Mezinárodní ekonomické vztahy/Mezinárodní obchod
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta mezinárodních vztahů
Katedra: Katedra obchodního podnikání a komerčních komunikací

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 8. 10. 2013
Datum podání práce: 26. 5. 2014
Datum obhajoby: 16. 6. 2014
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/44648/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: