Kvalita 100% jablečných džusů
Název práce: | Kvalita 100% jablečných džusů |
---|---|
Autor(ka) práce: | Ročňáková, Dagmar |
Typ práce: | Bakalářská práce |
Vedoucí práce: | Chvojková, Helena |
Oponenti práce: | Hůlová, Marie |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | Práce je zaměřena na kvalitu 100% jablečných džusů z hlediska legislativy,falšování podílu ovocných složek, chemické a sensorické analýzy. Pojem kvalita, Ishikawův diagram. Vyhodnocení sensorického profilu spotřebiteli, porovnání výsledků s laboratorními výsledky. |
Klíčová slova: | sensorický profil; legislativa; džus; jakost; kvalita |
Název práce: | Quality of 100% apple juice |
---|---|
Autor(ka) práce: | Ročňáková, Dagmar |
Typ práce: | Bachelor thesis |
Vedoucí práce: | Chvojková, Helena |
Oponenti práce: | Hůlová, Marie |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | |
Klíčová slova: |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management |
---|---|
Typ studijního programu: | Bakalářský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Bc. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta podnikohospodářská |
Katedra: | Katedra managementu |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 4. 5. 2008 |
---|---|
Datum podání práce: | 4. 5. 2008 |
Datum obhajoby: | 29. 5. 2008 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/8576/podrobnosti |