Kvalita 100% jablečných džusů

Název práce: Kvalita 100% jablečných džusů
Autor(ka) práce: Ročňáková, Dagmar
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Chvojková, Helena
Oponenti práce: Hůlová, Marie
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Práce je zaměřena na kvalitu 100% jablečných džusů z hlediska legislativy,falšování podílu ovocných složek, chemické a sensorické analýzy. Pojem kvalita, Ishikawův diagram. Vyhodnocení sensorického profilu spotřebiteli, porovnání výsledků s laboratorními výsledky.
Klíčová slova: sensorický profil; legislativa; džus; jakost; kvalita
Název práce: Quality of 100% apple juice
Autor(ka) práce: Ročňáková, Dagmar
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Chvojková, Helena
Oponenti práce: Hůlová, Marie
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Klíčová slova:

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta podnikohospodářská
Katedra: Katedra managementu

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 4. 5. 2008
Datum podání práce: 4. 5. 2008
Datum obhajoby: 29. 5. 2008
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/8576/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: