Analýza marketingové komunikace společnosti Botanická zahrada hlavního města Prahy

Název práce: Analýza marketingové komunikace společnosti Botanická zahrada hlavního města Prahy
Autor(ka) práce: Henzl, Jindřich
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Postler, Milan
Oponenti práce: Koláčková, Barbora
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Tématem mé bakalářské práce je "Analýza marketingové komunikace společnosti Botanická zahrada hlavního města Prahy". Cílem této práce je analýza marketingové komunikace společnosti a na základě vlastního dotazníkového šetření zjistit, zda marketingová komunikace společnosti Botanická zahrada hlavního města Prahy návštěvníky oslovuje, zda je účinná a zda a jak by eventuálně měla být vylepšena. Na základě analýzy stávající marketingové komunikace a na základě dotazníkového šetření se pokusím navrhnout zlepšení do budoucna. V teoretické části se věnuji základním pojmům z oblasti marketingové komunikace, marketingového mixu, marketingové analýzy a marketingové strategie. Součástí praktické části jsou informace o společnosti, analýza stávající marketingové komunikace, analýza dotazníkového šetření, návrhy na zlepšení a návrh na realizaci vlastní marketingové kampaně.
Klíčová slova: marketingová analýza; marketingová komunikace; marketingová strategie; marketingový mix; Botanická zahrada hlavního města Prahy
Název práce: The Analysis of marketing communication of Prague Botanical Garden
Autor(ka) práce: Henzl, Jindřich
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Postler, Milan
Oponenti práce: Koláčková, Barbora
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
The topic of my thesis is "The Analysis of marketing communication of Prague Botanical Garden." The aim of the bachelor thesis is the analysis of marketing communications of the company and based on the questionnaire determinate whether marketing communications of Prague Botanical Garden appeals to visitors, whether it is effective and whether and how it should possibly be improved. I will try to suggest improvements for the future based on the analysis of existing marketing communications and on the basis of the questionnaire. In the theoretical part I describe basic concepts of marketing communications, marketing mix, marketing analysis and marketing strategy. The practical part contains information about the company, analysis of existing marketing communications, analysis of the questionnaire, suggestions for any possible improvements and for the realization of own marketing campaigns.
Klíčová slova: marketing strategy; marketing communication; Prague Botanical Garden; marketing mix; marketing analysis

Informace o studiu

Studijní program / obor: Mezinárodní ekonomické vztahy/Mezinárodní obchod
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta mezinárodních vztahů
Katedra: Katedra obchodního podnikání a komerčních komunikací

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 19. 6. 2013
Datum podání práce: 9. 5. 2014
Datum obhajoby: 29. 6. 2014
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/43384/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: