Motivace a stimulace pracovníků

Název práce: Motivácia a stimulácia pracovníkov
Autor(ka) práce: Bauerová, Alena
Typ práce: Diplomová práce
Vedoucí práce: Khelerová, Vladimíra
Oponenti práce: Vojtíšek, Zdeněk
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Diplomová práca s názvom Motivácia a stimulácia pracovníkov sa zameriava na motivačné a stimulačné prostriedky, ktoré sa využívajú v organizácií Unicredit Business Partner s.r.o. Skladá sa z dvoch častí - časti teoretickej a praktickej. Cieľom teoretickej časti diplomovej práce je sumarizácia teoretických podkladov v oblasti motivácie a stimulácie pracovníkov v organizáciach. Cieľom praktickej časti je v prvom rade získanie a spracovanie relevantných informácií o popisovanej organizácií. Ďalej je významnou časťou realizácia výskumu prostredníctvom štruktúrovaného individuálneho rozhovoru, spracovanie a interpretácia výsledkov. V neposlednom rade bolo mojim cieľom vytvoriť návrh na zvýšenie motivácie a stimulácie pracovníkov Unicredit Business Partner s.r.o.
Klíčová slova: motivačné a stimulačné faktory; stimulácia pracovníkov; motivácia pracovníkov
Název práce: Motivace a stimulace pracovníků
Autor(ka) práce: Bauerová, Alena
Typ práce: Diplomová práce
Vedoucí práce: Khelerová, Vladimíra
Oponenti práce: Vojtíšek, Zdeněk
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Diplomová práce s názvem Motivace a stimulace pracovníků se zaměřuje na motivační a stimulační prostředky, které se využívají v organizaci Unicredit Business Partner s.r.o. Skládá se ze dvou částí - části teoretické a praktické. Cílem teoretické části diplomové práce je sumarizace teoretických podkladů v oblasti motivace a stimulace pracovníků v organizacích. Cílem praktické části je v první řadě získání a zpracování relevantních informací o popisované organizaci. Dále je významnou částí realizace výzkumu prostřednictvím strukturovaného individuálního rozhovoru, zpracování a interpretace výsledků. V neposlední řadě bylo mým cílem vytvořit návrh na zvýšení motivace a stimulace pracovníků Unicredit Business Partner s.r.o.
Klíčová slova: motivační a stimulační faktory; motivace pracovníků; stimulace pracovníků
Název práce: Motivation and stimulation of employees
Autor(ka) práce: Bauerová, Alena
Typ práce: Diploma thesis
Vedoucí práce: Khelerová, Vladimíra
Oponenti práce: Vojtíšek, Zdeněk
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
My diploma work with the title Motivation and stimulation of employees is focused on the motivational and stimulative means that are used in the organization Unicredit Business Partner s.r.o. It is divided in two parts - the theoretical and practical part. The goal of the theoretical part of this diploma work is first of all the creation of theoretical background in the topic of motivation and stimulation in the organizations generally. The goal of the practical part is first of all the processing of relevant information about the organization. The next important part is the actual execution of the research by using the method of a standardized individual interview, processing and the interpretation of the results. My last but very important goal was to create a motivational plan that should increase the level of motivation and stimulation in Unicredit Business Partner s.r.o.
Klíčová slova: motivational and stimulative factors; motivation ; stimulation

Informace o studiu

Studijní program / obor: Mezinárodní ekonomické vztahy/Mezinárodní obchod
Typ studijního programu: Magisterský studijní program
Přidělovaná hodnost: Ing.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta mezinárodních vztahů
Katedra: Katedra obchodního podnikání a komerčních komunikací

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 27. 3. 2012
Datum podání práce: 31. 12. 2012
Datum obhajoby: 7. 6. 2013
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/37162/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: