Návrh prototypu aplikace pro evidenci projektů pro MV ČR

Název práce: Návrh prototypu aplikace pro evidenci projektů pro MV ČR
Autor(ka) práce: Šedivec, Tomáš
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Chlapek, Dušan
Oponenti práce: Kučera, Jan
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
V mé bakalářské práci, kterou jsem si vybral, se budu zabývat vývojem a realizací databázového prototypu aplikace pro potřeby Ministerstva vnitra České republiky s využitím pro evidenci a podporu nejen projektů strategie Smart Administration. Práce, respektive její výstupy, jsou posuzovány lidmi z MV ČR i vedoucím mé práce. Práce je rozdělena na dvě hlavní části, teoretickou a praktickou. První část práce je teoretická a je věnována cílům práce, kterých se dosáhne v průběhu zpracování a teoretickému rozboru pojmů, které se v práci objeví. Dále se věnuje rozboru požadavků zadavatele a možnostmi jejich realizace v rámci mé práce. Druhou částí je praktické řešení v podobě postupu zpracování a vytvoření konceptuálního a logického modelu prototypu aplikace, který je následně převeden do prostředí Microsoft Access 2007, a ten je zároveň konečným výstupem. V této části je také úzce navazující část, která se týká testování navrženého řešení a jeho zhodnocení.
Klíčová slova: analýza; databáze; portfolio; aplikace; prototyp; projekt
Název práce: Design of application prototype for the registration of projects for Ministry of Interior of the Czech Republic
Autor(ka) práce: Šedivec, Tomáš
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Chlapek, Dušan
Oponenti práce: Kučera, Jan
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
In my bachelor work, I have chosen, I'm dealing with the development and implementation of a prototype database application for the needs of the Ministry of Interior of the Czech Republic, for the evidence and support projects Smart Administration. Work, ie the outputs are judged by people from Ministry of Interior and the head of my work. The work is divided into two main parts, theoretical and practical. The first part is theoretical and is dedicated to the objectives of the work to be made during the processing and analysis of the theoretical concepts that appear in the work. Further analysis of the client's requirements and the possibility of their implementation in the context of my work. The second part is a practical solution to the processing procedure in the form of a conceptual and logical model of a prototype application, which is then converted into the Microsoft Access 2007, and it is also the final output. This section is also closely following the part that relates to testing of a proposed solution and its evaluation.
Klíčová slova: analysis; database; portfolio; application; prototype; project

Informace o studiu

Studijní program / obor: Aplikovaná informatika/Informatika
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta informatiky a statistiky
Katedra: Katedra informačních technologií

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 20. 12. 2012
Datum podání práce: 10. 5. 2013
Datum obhajoby: 26. 6. 2013
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/40788/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: