Získávání a výběr zaměstnanců v SSC

Název práce: Získavanie a výber zamestnancov v SSC
Autor(ka) práce: Lukačovičová, Estera
Typ práce: Diplomová práce
Vedoucí práce: Legnerová, Kateřina
Oponenti práce: Šámal, Pavel
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Cieľom diplomovej práce je analýza dvoch personálnych činností, a to získavania a výberu zamestnancov v sledovanom SSC, ktoré sídli v Prahe. Následná identifikácia silných a slabých stránok spoločnosti bude viesť k návrhom a odporúčaniam, ktoré prispejú k lepšej efektivite SSC. Teoretická časť je venovaná základným pojmom a charakteristikám získavania a výberu zamestnancov, spolu s vývojom personálnej práce a činnosťami s nimi spojenými. Praktická časť sa zameriava na detailnú analýzu oboch personálnych činností v sledovanom SSC, kde bolo uskutočnené dotazníkové šetrenie medzi zamestnancami. Na základe výsledkov dotazníku sú navrhnuté odporúčania, tak aby prispeli k vyššej efektivite a výkonnosti SSC.
Klíčová slova: získavanie zamestnancov; výber zamestnancov; personálne činnosti
Název práce: Získávání a výběr zaměstnanců v SSC
Autor(ka) práce: Lukačovičová, Estera
Typ práce: Diplomová práce
Vedoucí práce: Legnerová, Kateřina
Oponenti práce: Šámal, Pavel
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Cílem diplomové práce je analýza dvou personálních činností, a to získávání a výběru zaměstnanců ve sledovaném SSC, které sídlí v Praze. Následná identifikace silných a slabých stránek společnosti povede k návrhům a doporučením, které přispějí k lepší efektivitě SSC. Teoretická část je věnována základním pojmům a charakteristikám získávání a výběru zaměstnanců, spolu s vývojem personální práce a činnostmi s nimi spojenými. Praktická část se zaměřuje na detailní analýzu obou personálních činností ve sledovaném SSC, kde bylo provedeno dotazníkové šetření mezi zaměstnanci. Na základě výsledků dotazníku jsou navrženy doporučení, tak aby přispěly k vyšší efektivitě a výkonnosti SSC.
Klíčová slova: personální činnosti; získávání zaměstnanců; výběr zaměstnanců
Název práce: Recruitment process and selection of employees in SSC
Autor(ka) práce: Lukačovičová, Estera
Typ práce: Diploma thesis
Vedoucí práce: Legnerová, Kateřina
Oponenti práce: Šámal, Pavel
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
The aim of the diploma thesis is to analyse two personnel activities, recruitment and selection of employees in the monitored SSC which is based in Prague. Subsequent identification of the strengths and weaknesses of the company will lead to proposals and recommendations that will contribute to better SSC effectiveness. The theoretical part is devoted to the basic terms and characteristics of recruiting and selection of employees, along with the development of human resources and the activities connected with them. The practical part focuses on a detail analysing of the two personnel activities in the SSC, where a questionnaire survey was carried out among the current employees. Based on the results of the questionnaire, recommendations are suggested in order to help improve the efficiency and performance of SSC.
Klíčová slova: recruitment; personnel activities; selection of employees

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Typ studijního programu: Magisterský studijní program
Přidělovaná hodnost: Ing.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta podnikohospodářská
Katedra: Katedra personalistiky

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 7. 4. 2016
Datum podání práce: 25. 4. 2018
Datum obhajoby: 7. 6. 2018
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/57263/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: