Podnikatelský plán na založení kavárny "Sweet World"
Název práce: | Business plan of “Sweet world” cafe |
---|---|
Autor(ka) práce: | Shumilova, Polina |
Typ práce: | Bachelor thesis |
Vedoucí práce: | Mareš, Jan |
Oponenti práce: | Dvouletý, Ondřej |
Jazyk práce: | English |
Abstrakt: | The bachelor’s thesis aims to create a comprehensive business plan for the new café “Sweet world”, which specialises in making and selling traditional desserts originated in different countries. The purpose is to create a precise description of the business and conduct a proper analysis of the Czech market, to make business plan feasible. A theoretical part of the thesis directed to definitions of what business is and how to make a business successful. This part also reveals business-planning theory and explains the importance of the business plan and its usability.Analytical part is all about creating the business plan itself. It consists of a description of the company and products, various analysis of restaurant business in the Czech Republic, and different issues that company could face. It also includes the creation of robust marketing plan and realistic financial plan. |
Klíčová slova: | Business plan; Cafe ; Marketing plan; Financial plan |
Název práce: | Podnikatelský plán na založení kavárny "Sweet World" |
---|---|
Autor(ka) práce: | Shumilova, Polina |
Typ práce: | Bakalářská práce |
Vedoucí práce: | Mareš, Jan |
Oponenti práce: | Dvouletý, Ondřej |
Jazyk práce: | English |
Abstrakt: | Cílem bakalářské práce je vytvořit komplexní podnikatelský plán pro novou kavárnu "Sweet world", která se specializuje na výrobu a prodej tradičních dezertů pocházejících z různých zemí. Cílem je vytvořit přesný popis podnikání a provést řádnou analýzu českého trhu, aby byl podnikatelský plán proveditelný.Teoretická část práce směřuje k definici toho, co je podnikání a jak úspěšně podnikat. Tato část také odhaluje teorii podnikového plánování a vysvětluje důležitost podnikatelského plánu a jeho použitelnost.Analytická část je o vytváření samotného podnikatelského plánu. Skládá se z popisu společnosti a produktů, různé analýzy podnikání v restauracích v České republice a různých otázek, které by společnost mohla čelit. Zahrnuje také vytvoření robustního marketingového plánu a realistického finančního plánu. |
Klíčová slova: | Kavárna; Podnikatelský plán; Finanční plán; Marketingový plán |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Ekonomika a management/Corporate Finance and Management |
---|---|
Typ studijního programu: | Bakalářský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Bc. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta podnikohospodářská |
Katedra: | Katedra podnikání |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 8. 2. 2018 |
---|---|
Datum podání práce: | 14. 5. 2018 |
Datum obhajoby: | 19. 6. 2018 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/64713/podrobnosti |