Franchising jako metoda vstupu na trh
Název práce: | Franchising jako metoda vstupu na trh |
---|---|
Autor(ka) práce: | Švábová, Karolína |
Typ práce: | Bakalářská práce |
Vedoucí práce: | Turnerová, Lenka |
Oponenti práce: | - |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | Předkládaná bakalářská práce se zabývá franchisingem jako metodou vstupu na trh. Je rozdělena do dvou částí. V první - teoretické - popisuje historii, pojmy, definici, zásady a typy franchisingu. Druhá - praktická - se pak soustředí na příklad konkrétní firmy, která expanduje na nové trhy pomocí franchisingu. Je jí firma Yves Rocher.
Cílem práce je analyzovat vhodnost franchisingového konceptu na příkladu firmy Yves Rocher. |
Klíčová slova: | franchisant; franchisor; podnikání; Yves Rocher; franchising |
Název práce: | Franchising as a Method of the Market Entry |
---|---|
Autor(ka) práce: | Švábová, Karolína |
Typ práce: | Bachelor thesis |
Vedoucí práce: | Turnerová, Lenka |
Oponenti práce: | - |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | |
Klíčová slova: |
Název práce: | - |
---|---|
Autor(ka) práce: | Švábová, Karolína |
Typ práce: | Bakalářská práce |
Vedoucí práce: | Turnerová, Lenka |
Oponenti práce: | - |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | |
Klíčová slova: |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Mezinárodní ekonomické vztahy/Mezinárodní obchod |
---|---|
Typ studijního programu: | Bakalářský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Bc. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta mezinárodních vztahů |
Katedra: | Katedra obchodního podnikání a komerčních komunikací |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 22. 6. 2008 |
---|---|
Datum podání práce: | 22. 6. 2008 |
Datum obhajoby: | 18. 8. 2008 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/10078/podrobnosti |