Podnikatelský plán asijské restaurace

Název práce: Podnikatelský plán asijské restaurace
Autor(ka) práce: Do Minh, Vu
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Srpová, Jitka
Oponenti práce: Kűchler, Jiří
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Primárním cílem této bakalářské práce je sestavit podnikatelský plán založení asijské restaurace, která se bude nacházet ve městě Františkovy Lázně. Následně pak vyhodnotit, zda je možné tento podnikatelský záměr, za podmínek uvedených v podnikatelském plánu, realizovat. Dalším cílem je pak nalézt odpovědi na výzkumné otázky, které jsou formulovány v úvodu. Celková práce je standardně rozdělena na dvě části, a to na teoretickou a praktickou. Teoretická obsahuje základní informace o podnikání a obecný popis vybrané struktury podnikatelského plánu. Praktická je pak aplikací vybrané struktury podnikatelského plánu na konkrétní podnikatelský záměr. V závěru bakalářské práce budou nalezeny odpovědi na výzkumné otázky a vyhodnoceno, zda je tento podnikatelský záměr proveditelný.
Klíčová slova: podnikatelský záměr; Podnikatelský plán; asijská restaurace; asijská kuchyně; lázeňské město
Název práce: Business plan of Asian restaurant
Autor(ka) práce: Do Minh, Vu
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Srpová, Jitka
Oponenti práce: Kűchler, Jiří
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
The primary goal of this bachelor thesis is to draw up a business plan for establishing an Asian restaurant, which will be located in Františkovy Lázně. Subsequently, to evaluate whether it is possible to implement this business intention, under the conditions specified in the business plan. Another goal is to find answers to research questions that are formulated in the introduction. The thesis is standardly divided into two parts, the theoretical part and the practical part. The theoretical part contains basic information about business and general description of selected business plan structure. The practical part is the application of the selected business plan structure to a specific business intention. The conclusion of the bachelor thesis, contains answers to research questions and evaluation of whether this business plan will be feasible.
Klíčová slova: Business Plan; Asian Restaurant; Asian Cuisine; Business Intention; Spa Town

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta podnikohospodářská
Katedra: Katedra podnikání

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 14. 1. 2019
Datum podání práce: 10. 5. 2019
Datum obhajoby: 10. 6. 2019
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/68272/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: