Vytváření hodnotové nabídky pro klienty hostelu
Název práce: | Vytváření hodnotové nabídky pro klienty hostelu |
---|---|
Autor(ka) práce: | Samatova, Maria |
Typ práce: | Bakalářská práce |
Vedoucí práce: | Surynek, Alois |
Oponenti práce: | Čada, Karel |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | Tato bakalářská práce se zabývá terminologií pojmů “hodnotová nabídka“ s manažerského, psychologického a sociálního pohledu. Teoretická část zahrnuje především historický vývoj pojmu a vymezení dalších základních pojmů týkajících se tématu práce. Cílem bakalářské práce je studium rozdílů v motivech výběru hostelů dvou skupin na základě finanční situace skupin a tvorba hodnotové nabídky a doporučení pro hostel „Kolobok“. Praktická část prezentuje a interpretuje výsledky kvantitativního výzkumu. Samotný výzkum byl proveden pomocí vlastních dotazníků. V závěru je uvedeno shrnutí a porovnání výsledků s hypotézami, které byly stanovené v úvodní části. |
Klíčová slova: | spotřebitelská zkušenost; spotřebitelská hodnota; hodnota; hodnotová nabídka; hostel |
Název práce: | Creating a customer value proposition for hostel clients |
---|---|
Autor(ka) práce: | Samatova, Maria |
Typ práce: | Bachelor thesis |
Vedoucí práce: | Surynek, Alois |
Oponenti práce: | Čada, Karel |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | This bachelor thesis deals with terminology of terms " value proposition" with managerial, psychological and social view. The theoretical part includes mainly the historical development of the term and the definition of other basic concepts related to the topic of work. The aim of the bachelor thesis is to study the differences in the motives for the selection of hostels of two groups based on the financial situation of the groups and the creation of a value proposition and recommendations for the hostel "Kolobok". The practical part presents and interprets the results of quantitative research. The research itself was conducted using its own questionnaires. The conclusion summarizes and compares the results with the hypotheses set out in the introductory part. |
Klíčová slova: | consumer value; consumer experience; hostel; value; value proposition |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management |
---|---|
Typ studijního programu: | Bakalářský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Bc. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta podnikohospodářská |
Katedra: | Katedra manažerské psychologie a sociologie |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 29. 10. 2018 |
---|---|
Datum podání práce: | 13. 5. 2019 |
Datum obhajoby: | 17. 6. 2019 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/67576/podrobnosti |