Podnikatelský plán otevření pivní restaurace v Praze

Název práce: Podnikatelský plán otevření pivní restaurace v Praze
Autor(ka) práce: Zíma, Jakub
Typ práce: Diplomová práce
Vedoucí práce: Mareš, Jan
Oponenti práce: Küchler, Jiří
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Cílem práce je vytvoření podnikatelského plánu otevření pivní restaurace v Praze. Práce se skládá z teoretické a praktické části. Teoretická část popisuje základní charakteristiky, strukturu a obsah podnikatelského plánu. V praktické části je zpracován konkrétní podnikatelský plán obsahující popis podnikatelského záměru, popis cílového trhu, analýzu vnějšího a vnitřního prostřední, marketingový, realizační a finanční plán. Součástí praktické části je i aplikace plánovacího nástroje Lean Canvas. Hlavním cílem praktické části je zhodnocení realizovatelnosti a životaschopnosti podnikatelského záměru.
Klíčová slova: analýza trhu; podnikatelský plán; finanční plán; Lean Canvas; restaurace
Název práce: Business Plan for launching beer restaurant in Prague
Autor(ka) práce: Zíma, Jakub
Typ práce: Diploma thesis
Vedoucí práce: Mareš, Jan
Oponenti práce: Küchler, Jiří
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
The aim of this work is to create a business plan to launch a beer restaurant in Prague. The work consists of a theoretical part and a practical part. The theoretical part describes the basic characteristics, structure and content of a business plan. In the practical section there is the specific business plan drawn up, containing a description of the business idea and the target market, analysis of the external and internal environment and the marketing plan, implementation plan and the financial plan. Part of the practical section is also an application of the Lean Canvas model. The main objective of the practical part is to assess a feasibility and a viability of the business plan.
Klíčová slova: business plan; market analysis; financial plan; Lean Canvas; restaurant

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Management
Typ studijního programu: Magisterský studijní program
Přidělovaná hodnost: Ing.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta podnikohospodářská
Katedra: Katedra podnikání

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 13. 6. 2019
Datum podání práce: 11. 12. 2019
Datum obhajoby: 23. 1. 2020
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/70143/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: