Podnikatelský plán otevření pivní restaurace v Praze
Název práce: | Podnikatelský plán otevření pivní restaurace v Praze |
---|---|
Autor(ka) práce: | Zíma, Jakub |
Typ práce: | Diplomová práce |
Vedoucí práce: | Mareš, Jan |
Oponenti práce: | Küchler, Jiří |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | Cílem práce je vytvoření podnikatelského plánu otevření pivní restaurace v Praze. Práce se skládá z teoretické a praktické části. Teoretická část popisuje základní charakteristiky, strukturu a obsah podnikatelského plánu. V praktické části je zpracován konkrétní podnikatelský plán obsahující popis podnikatelského záměru, popis cílového trhu, analýzu vnějšího a vnitřního prostřední, marketingový, realizační a finanční plán. Součástí praktické části je i aplikace plánovacího nástroje Lean Canvas. Hlavním cílem praktické části je zhodnocení realizovatelnosti a životaschopnosti podnikatelského záměru. |
Klíčová slova: | analýza trhu; podnikatelský plán; finanční plán; Lean Canvas; restaurace |
Název práce: | Business Plan for launching beer restaurant in Prague |
---|---|
Autor(ka) práce: | Zíma, Jakub |
Typ práce: | Diploma thesis |
Vedoucí práce: | Mareš, Jan |
Oponenti práce: | Küchler, Jiří |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | The aim of this work is to create a business plan to launch a beer restaurant in Prague. The work consists of a theoretical part and a practical part. The theoretical part describes the basic characteristics, structure and content of a business plan. In the practical section there is the specific business plan drawn up, containing a description of the business idea and the target market, analysis of the external and internal environment and the marketing plan, implementation plan and the financial plan. Part of the practical section is also an application of the Lean Canvas model. The main objective of the practical part is to assess a feasibility and a viability of the business plan. |
Klíčová slova: | business plan; market analysis; financial plan; Lean Canvas; restaurant |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Ekonomika a management/Management |
---|---|
Typ studijního programu: | Magisterský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Ing. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta podnikohospodářská |
Katedra: | Katedra podnikání |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 13. 6. 2019 |
---|---|
Datum podání práce: | 11. 12. 2019 |
Datum obhajoby: | 23. 1. 2020 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/70143/podrobnosti |