Specifika managementu malých a středních podniků v pekárenském průmyslu

Název práce: Specifika managementu malých a středních podniků v pekárenském průmyslu
Autor(ka) práce: Ďurišová, Lucie
Typ práce: Diplomová práce
Vedoucí práce: Svobodová, Ivana
Oponenti práce: Týřová, Helena
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Práce specifikuje přednosti a nevýhody malých a středních podniků obecně, shrnuje základní poznatky o logistice, definuje její postavení v podniku, její členění, zabývá se řízením zásob a podnikovou dopravou v obecné rovině. Praktická část hodnotí nákupní logistiku v konkrétní průmyslové pekárně, především řízení zásob včetně hodnocení dodavatelů, a dále obchodní logistiku, především podnikovou dopravu, a navrhuje kroky vedoucí k optimalizace popsaných procesů.
Klíčová slova: Logistika; Malé a střední podniky; Řízení zásob
Název práce: Specifics of management small and medium entreprises in bakery industry
Autor(ka) práce: Ďurišová, Lucie
Typ práce: Diploma thesis
Vedoucí práce: Svobodová, Ivana
Oponenti práce: Týřová, Helena
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
The thesis specifics advantages and disadvanteges of small and medium enterprises, logistic processes, stock processes of the bakery company and suggests the steps for optimalizaton of the processes.
Klíčová slova: Stock; Logistic processes; Small and medium enterprises

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Typ studijního programu: Magisterský studijní program
Přidělovaná hodnost: Ing.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta podnikohospodářská
Katedra: Katedra managementu

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 20. 9. 2007
Datum podání práce: 25. 8. 2008
Datum obhajoby: 17. 9. 2008
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/13674/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: