E-learning

Název práce: E-learning
Autor(ka) práce: Šulc, Ondřej
Typ práce: Diplomová práce
Vedoucí práce: Švecová, Lenka
Oponenti práce: Štofila, František
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Teoretická část práce se zabývá v první řadě vzděláváním v podniku obecně a poté se věnuje obecným rysům e-learningu. Dále jsou v této části obsaženy možné způsoby aplikace learnigu v podniku. Praktická část práce obsahuje informace o společnosti PRAKAB PRAŽSKÁ KABELOVNA, a.s. a dále různé možné způsoby řešení vzdělávání v této společnosti. Závěrečná část práce obsahuje doporučení pro výběr jedné z variant, a toto je porovnáno s názorem vedoucího personálního oddělení této společnosti.
Klíčová slova: E-learning; ROI; vzdělávání; bod zvratu; redukce nákladu
Název práce: E-learning
Autor(ka) práce: Šulc, Ondřej
Typ práce: Diploma thesis
Vedoucí práce: Švecová, Lenka
Oponenti práce: Štofila, František
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
The theoretical part of the thesis contains information about education in general, futhermore it describes general information on e-learning. In the end of this part there are described different ways how to implement e-learning in a company. Practical part concerns information about a company - PRAKAB PRAZSKA KABELOVNA, a.s., possible ways of aplication education. In the final part of the thesis a solution is recommended and compared with an opinion of the personal manager of this company.
Klíčová slova: ROI; Breakeven point; Cost reduction; Education; E-learning

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Typ studijního programu: Magisterský studijní program
Přidělovaná hodnost: Ing.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta podnikohospodářská
Katedra: Katedra managementu

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 1. 4. 2008
Datum podání práce: 25. 8. 2008
Datum obhajoby: 17. 9. 2008
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/13713/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: